Hyundai KONA Electric Leasen

De allereerste volledig elektrische SUV van Hyundai, de Hyundai KONA Electric.  Te herkennen aan een expressief en krachtig ogend front met gesloten grille. De KONA oogt stoer en vooruitstrevend, wat goed bij de slogan van Hyundai past: 'Go Anywhere'. Doordat de KONA 100% elektrisch is, least u de SUV nu met een bijtellingspercentage van slechts 4%. 

Diverse actieve SmartSense-veiligheidstechnologieën zorgen voor het hoogste niveau van actieve veiligheid. Voetgangersherkenning, Blind Spot Warning, Lane Keeping Assist, ga zo maar door. De auto beschikt niet alleen over bijzondere snufjes en technologieën, maar bewijst met een actieradius van meer dan 400 kilometer** dat het een auto is die écht mee doet met de andere elektrische SUV's. 


Volledig elektrisch in 2018

Naast de introductie van de 100% elektrische auto, heeft Hyundai nog meer in de pijpleiding zitten. Nog voor 2020 wil het merk maar liefst 14 nieuwe eco-modellen op de markt brengen. 

 

Vanaf €535 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

Hyundai Kona elektrisch leasen

Hyundai KONA Electric in beeld

Hyundai KONA Electric leasen omdat...

Innovaties zoals het head-up display u veiligheid bieden

hyundai-kona-head-up-display
Belangrijke informatie, zoals navigatieaanwijzingen, de maximumsnelheid en de route vallen door het head-up display precies in uw blikveld. Veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd en het rijcomfort verbeterd. Het display kan met een druk op de knop uitgeschakeld worden en verdwijnt automatisch in het dashboard.

Veel interieur ruimte

hyundai-kona-zeventraps-automaat
Omdat de Hyundai Kona Electric bijzonder veel interieurruimte heeft door het wegwerken van het accupakket in de bodemplaat van de auto. Passagiers achterin genieten van maar liefst 850 mm beenruimte.
* Leasetarief Hyundai Kona Elektric Premium 240pk 2WD Aut. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
** Dit is de praktijkwaarde. De WLTP actieradius voor deze auto bedraagt 482 km.

Elektrisch leasen met slechts 4% bijtelling? Wij nemen graag alle mogelijke opties met u door. 

Ook toe aan échte service?

Jan
Jan staat voor u klaar! (033) 45 49 540