Opel Ampera-e leasen

Opel bewijst met de Opel Ampera- e dat de elektrische auto van nu allang niet meer alleen voor korte ritjes gemaakt is. De slimme Opel Amera-e rijdt namelijk 380 km** op één keer opladen. Dankzij de verschillende laadopties en de korte laadtijd is de Opel Ampera-e zeer flexibel en geschikt voor zowel korte ritten als langere afstanden. Het opladen van uw Ampera-e doet u vanuit huis of onderweg. Met 30 minuten opladen bij een 50 KW snellader wordt het bereik met 150 km verhoogd.


Luxe is standaard
De Opel Ampera-e is standaard luxe uitgerust, met onder andere een 10,2- inch touchscreen en 17-inch lichtmetalen velgen. De strakke lijnen van het exterieurdesign benadrukken de dynamische prestaties, terwijl de laag aflopende daklijn het design versterken.

Vanaf €609 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

Opel Ampera-e elektrisch leasen
 

De Opel Ampera-e in beeld

Ampera-e interieur en laadcapaciteit

Innerlijke schoonheid

Opel Ampera-e dashboard
Zijramen met een lage onderrand voor een natuurlijke lichtinval. Zacht aanvoelende materialen en een ultraplat 10,2 inch touchscreen geintegreerd in het dashboard. Compleet met sfeerverlichting.

Supersnel laden

Opel Ampera-e opladen
In slechts 30 minuten opladen met een 50 KW snellader voegt u ca. 150 kilometer toe aan het bereik van de Opel Amera-e.

* Leasetarief Opel Ampera-e 60 kWh 2014 pk Business+. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018. 
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realstisch voor de praktijk.

Onze klanten ontzorgen is voor ons belangrijk. Zo heeft u voldoende tijd voor uw core-business en regelen wij de organisatie omtrent uw wagenpark."

Ook toe aan ├ęcht contact?

Huibert
Huibert helpt je graag! (033) 45 49 540