Volkswagen Caddy

Groot en toch compact: De Volkswagen Caddy scoort met zijn laadruimte en laadmogelijkheden. De Caddy is een bedrijfswagen voorzien van een laadvolume van 3,2 m3 en een schuifdeur van 70 cm, wat het laden en lossen een stuk eenvoudiger maakt. Heeft u meer lading te vervoeren dan in de bus past? Geen probleem, de Volkswagen Caddy trekt zonder moeite een aanhanger.
 

Strak design en innovatieve assistentiesystemen

Het design van de Volkswagen Caddy kenmerkt zich door exacte, dynamische lijnen. Het interieur heeft uiteenlopende opbergmogelijkheden die van buitenaf niet te zien maar voldoende ruimte bieden voor werkhandschoenen, lunchbox of laptop. Deze Volkswagen bedrijfswagen is uit te rusten met innovatieve infotainmentsystemen voorzien van verschillende functionaliteiten zoals Guide, Inform en navigatie.

 

Prijs op aanvraag


De Volkswagen Caddy

  • Langste laadruimte in zijn klasse
  • Schoner en zuiniger
  • Betrouwbaar
  • Uiteenlopende opbergmogelijkheden

De Volkswagen Caddy in beeld

Een bedrijfswagen met het comfort van een personenauto

Geïnspireerd op personenwagens van Volkswagen

Volkswagen Caddy interieur met bestuurder
De Volkswagen Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Het interieur en de assistentiesystemen zorgen voor optimaal rijcomfort. Hoogwaardige afwerking en slimme opbergmogelijkheden zijn kenmerkend voor de Volkswagen Caddy. 

Het toppunt van functionaliteit

Volkswagen Caddy goederen laden
Door het intensieve gebruik van de deuren van de bestelwagen, heeft de Caddy zware scharnieren en grepen die deze belasting aankunnen. Of u nu een achterklep, achterdeuren of een brede schuifdeur wilt, het is allemaal mogelijk bij de Volkswagen Caddy.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

De mening van onze klanten:

gemiddelde beoordeling
8,9