Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter werd 70 jaar geleden geïntroduceerd om aan de wensen van echte vakmensen tegemoet te komen. Zes generaties lang is hier weinig aan veranderd. Afgezien van de innovatieve technische innovaties, een verbeterd comfort, een vergrote veiligheid en extra kilometers op één liter dan. Want koop je een Volkswagen Transporter, dan krijg je dus méér maar dan van hetzelfde.

De nieuwste generatie motoren

De nieuwste motorengeneratie biedt u met elke motor een bijzonder laag brandstofverbruik - en dat zonder aan rijplezier in te boeten.

Connectiviteit

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: nvt
Netto vanaf bijtelling: nvt
Fiscale waarde: nvt

De Transporter

  • Vergrote veiligheid
  • Comfort
  • Grootste laadruimte in zijn klasse
  • Vermoeidheidsherkenning

De Volkswagen Transporter in beeld

De nieuwe cabine van de Volkswagen Transporter

Tweezits bijrijdersbank met opbergvak

Volkswagen Transporter
Alle Transporter pick-ups en chassis worden standaard geleverd met een 2-zits bijrijdersbank. Indien gewenst wordt de rugleuning voorzien van een uitklapbaar opbergvak.

Car-Net

Volkswagen Transporter
Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen. App-Connect zorgt ervoor dat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van geselecteerde apps op uw smartphone.

Hoe ondernemerschap werkt is voor ons niet vreemd. Onze ervaring zetten wij dan ook graag in om samen met u tot mooie oplossingen te komen."

Ook toe aan ├ęchte service?

Linda
Linda helpt u graag! 033 45 49 540