Volvo zakelijke lease

Nieuwe leaseauto

Hoe maak ik gegarandeerd de juiste keuze?

U kunt (weer) een nieuwe leaseauto uitzoeken. Leuk, maar ook het moment om een aantal zaken op een rij te zetten. Bij wie gaat u leasen, welk merk, welke belastingvoordelen zijn mogelijk? DutchLease denkt altijd verder met u mee, ook nu. Nog geen klant bij DutchLease, maar benieuwd naar de vele voordelen van uw auto leasen via DutchLease?

De volgende tips helpen bij het slim selecteren van uw nieuwe leaseauto:

Wat heeft mijn wagenpark écht nodig?

U weet als geen ander: bij goed beheer van een wagenpark komt veel kijken. Waarop baseert u uw keuze qua auto’s en de invulling qua financiering, duurzaamheid en onderhoud? Met de juiste kennis en hulp behaalt u maximaal voordeel, op diverse vlakken. We helpen u graag door samen met u uw (huidige of beoogde) wagenpark goed te bekijken, vanuit verschillende invalshoeken. Het mooie is: dat is altijd service van het huis, en dus gratis.

 

Online tools, voor uw gemak

Als wagenparkbeheerder beschikt u via DutchLease altijd over diverse online tools die uw dagelijkse werk vergaand vergemakkelijken. Zo selecteert u via het Fleetplatform eenvoudig een nieuwe leaseauto inclusief transparante calculaties op basis van de met u afgesproken condities. Daarnaast biedt Fleetinformatie u per auto direct een actueel inzicht in gereden kilometers, brandstofkosten en eventuele schades.

 

Gunstige bijtelling mogelijk?

U kunt aanzienlijk besparen op uw kosten wanneer u kiest voor een duurzame, elektrische auto. Zuinig en schoon rijden wordt namelijk beloond door de overheid in de vorm van een lage bijtelling van slechts 16%.

 

Verklaring geen privégebruik auto

Rijdt u in een auto via uw werkgever, maar privé niet meer dan 500 kilometer op kalenderjaarbasis? Vraag dan met dit formulier bij de Belastingdienst de ‘Verklaring geen privégebruik auto’ aan. Er vindt dan op uw loon géén bijtelling plaats van het voordeel van het privégebruik van de auto (nb: dit geldt ook voor een bestelauto).

 

Waarom DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4