Audi leasen

Fleetinformatie

Natuurlijk wilt u alles weten over de status van uw wagenpark. Wat gaat goed en nog belangrijker; waar kan het beter. Exclusief voor u als werkgever bieden we de Fleetinformatie tool aan. In dit overzichtelijke en transparante rapportagesysteem signaleert én beheert u snel en eenvoudig alles rondom uw wagenpark.

Online Fleetinformatie Tool

U bekijkt eenvoudig uw Fleetinformatie. Met een persoonlijke inlogcode en wachtwoord kunt u op elk gewenst tijdstip inloggen. U kunt onder andere online overzichten bekijken, contractgegevens bekijken, excessen in het wagenpark signaleren, gegevens van berijders aanpassen en kopieën van facturen opvragen. Zo heeft u in één oogopslag een goed beeld van de actuele status van uw wagenpark.


Login Aanmaken

U kunt eenvoudig en snel een login aanmaken met het bij ons bekende e-mailadres. Mocht dit toch niet lukken, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon. Dan helpen wij u graag verder met het aanmaken van uw login.

Op elk gewenst tijdstip kunt u met uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord inloggen. Hier kunt u onder andere online overzichten en contractgegevens bekijken. Ook kunt u hier kopieën van facturen opvragen, gegevens van bijrijders aanpassen en excessen in het wagenpark signaleren. Hiermee heeft u een goed beeld van de actuele status van uw wagenpark, makkelijk en eenvoudig.


Data

Het kan zijn dat oude data niet meer goed wordt weergegeven en dat letters door elkaar gehusseld zijn. Dit zijn oude contracten die niet meer lopen. In verband met de nieuwe AVG/GDPR wetgeving mag data, van niet lopende contracten, niet meer traceerbaar zijn naar een natuurlijk persoon. Dit is dus geen fout in het systeem en u hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.


Extra informatie

Om u zo snel en eenvoudig mogelijk op weg te helpen met onze Fleetinformatie Tool, hebben we diverse handige middelen ontwikkeld. Mocht u toch nog tegen zaken aanlopen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!