Vanaf €519 p/mnd*

MG terug op de Nederlandse markt

Na 15 jaar is MG weer terug op de Nederlandse markt, en dit keer brengt het van origine Britse automerk een elektrische SUV de markt op. Waar MG het eerst probeerde met de MG ZS, gaan ze het het nu proberen met de volledig elektrische MG ZS EV. De autofabrikant kan zijn inhaalslag in Nederland maken doordat het merk aandeelhouder is van CATL, de leverancier van de accupakketten die in de MG's zitten. 
 

Waarom de MG ZS EV?

Door de snelle levering van de MG ZS EV kunnen zakelijke berijders in 2019 nog profiteren van de 4% bijtelling welke in 2020 verhoogd zal worden naar 8%. De MG ZS EV is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; de ZS EV Comfort en de ZS EV Luxury. De vanafprijs van de Comfort uitvoering is €30.985, de vanaf prijs van de Luxury uitvoering ligt op €32.985. Deze prijs ligt een stuk lager dan vergelijkbare elektrische SUV modellen.

Aanbod uitgelicht

MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Vanaf €519 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering. Alleen bij DutchLease dit jaar nog inclusief elektrische laadpaal.

MG Leasevormen op een rij

Bij DutchLease kunt u terecht voor praktisch alle vormen van leasen. Zo least u de modellen van MG in combinatie met een Full Operational Leasecontract, een Flexible Leasecontract  of met een beetje gelukt met een Stock Leasecontract. Lees onderstaande toelichting per product.


MG Full Operational Lease

Full Operational Lease is het meest gekozen leasecontract bij DutchLease. Deze vorm van leasen biedt u de mogelijkheid 100% zorgeloos rond te rijden in uw nieuwe auto. Uw maandelijke leasebedrag denkt alle rente- afschrijvings- en operationale kosten, waardoor u nooit extra hoeft te betalen. Ook onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zijn in het maandbedrag inbegrepen.


MG Flexible Lease

Heeft u geen zin om aan een langslopend contract vast te zitten? Met Flexible Lease heeft u de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden te beëindigen. De opzet van uw contract is gelijk aan een Full Operational Leasecontract. Uw maandbedrag dekt alle kosten. Het grote voordeel van deze vorm van leasen is dat u uw bedrijfswerkzaamheden flexibel in kunt plannen.


MG Stock Lease

Stock Lease is een leasevorm die DutchLease aanbiedt op occasion auto's. Dit zijn jong gebruikte lease auto's die nog minimaal 12 maanden tot maximaal 25 maanden kunnen rijden. Deze voorraadmodellen worden aangeboden tegen extra scherp tarief doordat de afschrijving al heeft plaatsgevonden. Profiteer van Stock Lease en rijd direct een jonge occasion.