MG ZS EV
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De elektrische MG ZS EV zakelijk leasen bij DutchLease

Na 15 jaar is MG weer terug op de Nederlandse markt, en dit keer brengen ze een elektrische SUV de markt op. Waar ze het eerst probeerde met de MG ZS, gaan ze het het nu proberen met de MG ZS EV. De autofabrikant kan zijn inhaalslag in Nederland maken doordat het merk aandeelhouder is van CATL, de leverancier van de accupakketten die in de MG's zitten. Hierdoor kan MG zoveel accupakketen krijgen als ze wensen en kunnen ze nog veel auto's leveren met 8% bijtelling.

Waarom de MG ZS EV?

Door de snelle levering van de MG ZS EV kunnen de zakelijke berijders nog profiteren van 8% bijtelling. Neem snel contact op met onze leaseadviseurs voor alle mogelijkheden!

De Comfort en Luxury uitvoering

De MG ZS EV is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; de ZS EV Comfort en de ZS EV Luxury. De vanaf prijs van de Comfort uitvoering is €30.985, de vanaf prijs van de Luxury uitvoering ligt op €32.985. Deze prijs ligt een stuk lager dan vergelijkbare elektrische SUV modellen, maar de actieradius is dan ook wel wat lager.

De MG ZS EV

  • Actieradius: 230 kilometer (WLTP)
  • Topsnelheid: 150 km/u
  • Voorwielaandrijving: 105 kW (143 pk)
  • Snelladen: tot 80% opgeladen binnen 40 minuten
MG ZS EV achter
MG ZS EV interior
MG ZS EV laden
MG ZS EV voor

De MG ZS EV zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MG 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de MG ZE EV

MG Rapid Charging

Snel opladen

De MG ZS EV kan snelladen en is binnen 40 minuten tot 80% volgeladen bij een 50kW laadpunt. Als u thuislaadt dan is de MG ZS EV in zo'n 6,5 uur volledig opgeladen. Het opladen zelf gaat ook erg gemakklijk via het type 2 laadpunt aan de voorkant.
MG ZS EV leasen bij DutchLease

Passend exterieur

Het exterieur van de MG ZS EV past overal bij. Of het nu de straten van een wereldstad of juist de bergwegen zijn. Strak, geinspireerd en hoogwaardig. Van de mooie grill tot de eye-catching kleuren, waaronder de gloednieuwe Pimlico Blue metallic.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Prijs op aanvraag
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 8% bijtelling.
Opel Ampera e leasen
Opel Ampera-e
Prijs op aanvraag
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Hyundai Kona DutchLease Teaser
Hyundai Kona Electric
Vanaf €595 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.