De elektrische MG ZS EV zakelijk leasen

MG groeit altijd. Ervaar de MG ZS EV, het bestverkochte model. een comfortabele, intelligente, volledig elektrische en gezinsvriendelijke SUV. Met een strak ontwerp, een grote actieradius en zonder compromissen op stijl of functionaliteit. De MG ZS EV is ideaal voor zowel stads- als weekendritten. Met een keuze uit twee batterijen is de MG ZS EV klaar voor het volgende avontuur.

Veilig op reis

Bij MG staat veiligheid voorop. Het accupakket is getest op veiligheid tegen inslagen en de carrosserie is robuust en torsiestijf. De MG Pilot biedt geavanceerde rijhulpsystemen, en er zijn 6 airbags en meerdere camera's voor maximale veiligheid, zowel binnen als buiten de auto.

 

Praktische veelzijdigheid en stroomvoorziening

Het model biedt veelzijdigheid met een trekgewicht van 500 kg en een royale kofferruimte van 448 liter, uitbreidbaar tot 1166 liter met neergeklapte achterbank. Bovendien heeft het voertuig 75 kg dakbelasting en handige opbergvakken. Voor extra gemak is er ook vehicle-to-load (V2L) met een maximaal vermogen van 2200 W om externe apparaten op te laden. Praktisch en flexibel!

 

De Comfort en Luxury uitvoering

De MG ZS EV is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: de ZS EV Comfort en de ZS EV Luxury. Beide zijn verkrijgbaar in combinatie met de Standard of Long Range-batterij en hebben een rijke standaarduitrusting. De Comfort-versie is al standaard uitgerust met climate cocontrol, verwarmde stoelen, LED-verlichting, keyless entry en nog veel meer, waardoor u optimaal comfort en gemak ervaart.

MG ZS EV

Vanaf €565 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Actieradius: 440 kilometer (WLTP)
  • Snelladen: tot 80% opgeladen binnen 40 minuten
MG ZS EV bij DutchLease
MG ZS EV bij DutchLease
MG ZS EV bij DutchLease
MG ZS EV bij DutchLease

De MG ZS EV zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MG 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de MG ZS EV
MG ZS EV bij DutchLease

Laad sneller op

De grotere accu laadt nu nog sneller op, met 3-fasen 11 kW AC-laden voor 's nachts vertrekt u iedere ochtend met een volle accu en een snellaadvermogen tot 92 kW voor 80% opladen in 40 minuten.
MG ZS EV bij DutchLease

Intelligent ontwerp

De MG ZS EV heeft een opvallend en intelligent elektrisch ontwerp, inclusief strakke grille, 17" lichtmetalen velgen, "Silverstone" LED-koplampen met slimme functies, en opvallende "Phantom" LED-achterlichten met 8 delen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model 3
Van €625, voor €562 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
Nissan Ariya
Vanaf €529 p/mnd*
De Nissan Ariya bied een aantrekkelijk pakket van geavanceerde technologie, een groot bereik en een ruim interieur.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.