De Mazda CX-5 zakelijk leasen bij DutchLease

De tweede, vernieuwde generatie Mazda CX-5 zorgt voor een intense rijbeleving dankzij de geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt. Deze innovatieve en duurzame motortechnologie van Mazda is standaard aanwezig in de Mazda CX-5. U ervaart dankzij de revolutionaire G-Vectoring Control nog meer controle. Bent u op zoek naar een zakelijk leaseauto met trekkracht: de Mazda CX-5 biedt u minimaal 1.800 kg trekkracht, tot wel 2.000 kg.

Perfect afgewerkte details

De Mazda CX-5 is een perfect geschikte zakelijke leaseauto, doordat de auto is ontworpen rondom de bestuurder. Zo is het materiaalgebruik in het interieur zacht op plaatsen waar het vaak wordt aangeraakt en robuust op andere plekken. Het stuurwiel bevat smallere spaken wat uw handen als vanzelf om het stuur heen doen vallen.

Mazda CX-5

Vanaf €575 p/mnd*
  • Stijlvolle, ruime cross-over
  • Design met sierlijsten
  • Skyactiv Technology
  • Tot 2.000 kg trekkracht
Mazda CX-5
Mazda CX-5 dashboard
Mazda CX-5 left front
Mazda CX-5 van boven

De Mazda CX-5 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Mazda CX-5 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Mazda CX-5

Mazda CX-5 design

Design met sierlijsten

De strakke sierlijsten vóór en achter bedrukken de sportieve, actieve stijl van de Mazda CX-5. Het bekende KODO design is verder verfraaid en benadrukt de krachtige uitstraling.
Mazda CX-5 interieur

Hoog uitrustingsniveau

Met de diverse veiligheidssystemen, 19-inch lichtmetalen velgen (bij benzineuitvoeringen), LED koplampen, MZD Connect multimediasysteem inclusief Apple CarPlay en een hoogwaardige afwerking zit de Mazda CX-5 vol luxe.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Škoda Kodiaq
Vanaf €659 p/mnd*
De grootste SUV van Škoda is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.
Volvo EX40
Vanaf €609 p/mnd*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.
Opel Grandland X
Vanaf €570 p/mnd*
De Grandland X is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte SUV is voor de zakelijke lease rijder.