Vanaf €539 p/mnd

De Mazda CX-5 zakelijk leasen bij DutchLease

De tweede, vernieuwde generatie Mazda CX-5 zorgt voor een intense rijbeleving dankzij de geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt. Deze innovatieve en duurzame motortechnologie van Mazda is standaard aanwezig in de Mazda CX-5. U ervaart dankzij de revolutionaire G-Vectoring Control nog meer controle. Bent u op zoek naar een zakelijk leaseauto met trekkracht: de Mazda CX-5 biedt u minimaal 1.800 kg trekkracht, tot wel 2.100 kg.

Perfect afgewerkte details

De Mazda CX-5 is een perfect geschikte zakelijke leaseauto, doordat de auto is ontworpen rondom de bestuurder. Zo is het materiaalgebruik in het interieur zacht op plaatsen waar het vaak wordt aangeraakt en robuust op andere plekken. Het stuurwiel bevat smallere spaken wat uw handen als vanzelf om het stuur heen doen vallen. 

De Mazda CX-5 zakelijk leasen? Kies uw leasevorm

Bent u op zoek naar een crossover voorzien van nieuwste duurzame technologie? De Mazda CX5 zakelijk leasen via DutchLease doet u nu met extra voordeel. Profiteer van een extra voordelig Full Operational Lease contract wanneer u nu een offerte aanvraagt.

Vanaf €539 p/mnd

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 

De Mazda CX-5

  • Compacte cross-over
  • Nieuwe huisstijl: KODO
  • SKYACTIV technologie

De Mazda CX-5 in beeld

De Mazda CX-5

Bose- audiosysteem met tien speakers

De Mazda CX-5 is voorzien van tien Bose-audispeakers, waardoor u omringt wordt met een prachtig, helder en uitgebalanceerd geluid.

 

KODO Design

De Mazda CX-5 is voorzien van de nieuwe huisstijl van Mazda: het KODO design. (Soul of Motion). Zodra u plaatsneemt achter het stuur, vindt u direct de weg richting het stuurwiel en pedalen, dankzij de optimale rijpositie en de plaatsing van de pedalen.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Opel Grandland X zakelijk lease

Opel Grandland X 1.2 Turbo S&S 96kW Business+.

Vanaf €475 p/mnd*
Tijdelijk extra voordelig beschikbaar en snel te rijden! De Grandland X 120 Jaar Edition is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte auto is voor de zakelijke lease rijder.
XC40 T2 Lease Actie

Volvo XC40

Verrassend veel ruimte in deze stoere, speelse cross-over van Volvo. De perfecte auto voor de stad, voor het hele gezin.
Zakelijk Lease de Skoda Kodiaq

ŠKODA Kodiaq

Prijs op aanvraag
De grootste SUV van ŠKODA is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!