Prijs op aanvraag
Opel Grandland X 120 jaar Edition zakelijk leasen
Opel komt met een 120 Jaar Edition voor de nieuwe Opel Grandland X die vol innovatieve technologie zit en een ongekend mooi design heeft. De Grandland X 120 Jaar Edition is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte auto is voor de zakelijke lease rijder. Zo heeft deze uitvoering onder andere parkeersensoren voor en achter en wordt de auto standaard geleverd met 17-inch lichmetalen velgen. 

Geniet van het rijden in en rijk uitgeruste gezinsauto

De Opel Grandland X 120 Jaar Edition is de perfecte zakelijke leaseauto die ook zeer geschikt is voor de zakelijk leaserijder met gezin. De 5 deurs suv heeft 5 comfortabele zitplaatsen en biedt ook achter voldoende beenruimte. Verder beschikt de Opel Grandland X over Isofix waardoor autostoeltjes veilig bevestigd kunnen worden.

De Opel Grandland X 120 jaar Edition is standaard rijk uitgerust. Deze speciale uitvoering heeft onder andere Cruise control met snelheidbegrenzer, verkeersbordherkenning, Lane Departure Warning en Park pilot achter. De combinatie van het strakke interieur en innovatieve technologie zorgen voor een veilige auto met hoop comfort.
 

De Opel Grandland X 120 Jaar Edition zakelijk leasen? Kies uw leasevorm

Bent u op zoek naar een rijk uitgeruste suv voorzien van innovatieve technologie en en mooi design? Lease dan de Opel Grandland X 120 Jaar Edition zakelijk bij DucthLease en profiteer van de vele voordelen die wij u bieden. Zo heeft u bij ons een vast aanspreekpunt vanuit binnen- en buitenland en krijgt u gelijkwaardig vervangend vervoer wanneer dit nodig is. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een persoonlijke en vrijblijvende leaseofferte. Deze ontvangt u van ons binnen 24 uur. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

De Opel Grandland X

  • Ruime SUV
  • ISOFIX
  • Strak interieur en design
  • USB en Apple CarPlay
  • Standaard vol innovatieve technologie

De Opel Grandland X in beeld 

 

Het interieur van de Opel Grandland X

Het ruime interieur

De Opel Grandland X 120 Jaar Edition is voorzien van een strak interieur. Verder is de Grandland X  zeer ruim wat zelfs lange ritten comfortable maakt voor u en uw mede passagiers. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

De nieuwste technologie

Opel Grandland X

De Opel Grandland X 120 Jaar Edition zit vol met innovatie technologie. Zo beschikt de auto onder andere over Lane Departure Warning. Hiermee wordt u gewaarschuwd wanneer u per ongeluk de rijbaan dreigt te verlaten. Dit draagt bij aan uw veiligheid.