MG leasen bij DutchLease

MG zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

MG zakelijk leasen

MG, een iconisch Brits automerk, staat voor sportieve prestaties, elegantie en rijplezier. Sinds de oprichting in de vroege 20e eeuw heeft MG een erfenis van compacte roadsters, krachtige sportwagens en nu zelfs elektrische mobiliteit opgebouwd. Bekijk welke mogelijkheden DutchLease biedt om de MG zakelijk te leasen.

Waarom de MG ZS EV?

De MG leasen kan bij DutchLease zeer snel. Omdat de MG ZS EV zeer gunstig geprijsd is, betaalt u over de volledige cataloguswaarde alleen het minimale bijtellingspercentage. Zo betalen zakelijke leaserijders dit jaar slechts 16% bijtelling voor de MG. Daarnaast biedt deze auto comfort, zonder dat u daarvoor inlevert op andere gebieden. De MG ZS EV least u in verschillende uitvoeringen: de ZS EV Comfort en de ZS EV Luxury.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

MG aanbod uitgelicht
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.

MG Leasevormen op een rij

Bij DutchLease kunt u terecht voor praktisch alle vormen van leasen. Zo least u de modellen van MG in combinatie met een Full Operational Leasecontract of een Flexible Leasecontract.


Full Operational Lease

Full Operational Lease is het meest gekozen leasecontract bij DutchLease. Deze vorm van leasen biedt u de mogelijkheid 100% zorgeloos rond te rijden in uw nieuwe auto. Uw maandelijkse leasebedrag dekt alle rente- afschrijvings- en operationale kosten, waardoor u nooit extra hoeft te betalen. Ook onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zijn in het maandbedrag inbegrepen.


Flexible Lease

Heeft u geen zin om aan een langlopend contract vast te zitten? Met Flexible Lease heeft u de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden te beëindigen. De opzet van uw contract is gelijk aan een Full Operational Leasecontract. Uw maandbedrag dekt alle kosten. Het grote voordeel van deze vorm van leasen is dat u uw bedrijfswerkzaamheden flexibel in kunt plannen.