MG leasen bij DutchLease
MG zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

MG zakelijk leasen bij DutchLease

MG, een iconisch Brits automerk, staat voor sportieve prestaties, elegantie en rijplezier. Sinds de oprichting in de vroege 20e eeuw heeft MG een erfenis van compacte roadsters, krachtige sportwagens en nu zelfs elektrische mobiliteit opgebouwd. De MG ZS EV is een opwindende elektrische SUV die de traditie van MG voortzet met moderne elektrische mobiliteit en indrukwekkende technologische innovaties. Hun unieke mix van Britse stijl en innovatie heeft autoliefhebbers over de hele wereld verleid. Bekijk welke mogelijkheden DutchLease biedt om de MG te leasen.

Waarom de MG ZS EV?

De MG leasen kan bij DutchLease zeer snel. Omdat de MG ZS EV zeer gunstig geprijsd is, betaalt u over de volledige cataloguswaarde alleen het minimale bijtellingspercentage. Zo betalen zakelijke leaserijders dit jaar slechts 16% bijtelling voor de MG. Daarnaast biedt deze auto comfort, zonder dat u daarvoor inlevert op andere gebieden. De MG ZS EV least u in verschillende uitvoeringen: de ZS EV Comfort en de ZS EV Luxury.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

MG aanbod uitgelicht
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
MG Occasion

Lease extra voordelig een gebruikte MG

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

MG Leasevormen op een rij

Bij DutchLease kunt u terecht voor praktisch alle vormen van leasen. Zo least u de modellen van MG in combinatie met een Full Operational Leasecontract, een Flexible Leasecontract of met een Occasion Leasecontract. Lees onderstaande toelichting per product.


Full Operational Lease

Full Operational Lease is het meest gekozen leasecontract bij DutchLease. Deze vorm van leasen biedt u de mogelijkheid 100% zorgeloos rond te rijden in uw nieuwe auto. Uw maandelijke leasebedrag denkt alle rente- afschrijvings- en operationale kosten, waardoor u nooit extra hoeft te betalen. Ook onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zijn in het maandbedrag inbegrepen.


Flexible Lease

Heeft u geen zin om aan een langslopend contract vast te zitten? Met Flexible Lease heeft u de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden te beëindigen. De opzet van uw contract is gelijk aan een Full Operational Leasecontract. Uw maandbedrag dekt alle kosten. Het grote voordeel van deze vorm van leasen is dat u uw bedrijfswerkzaamheden flexibel in kunt plannen.


Met Occasion Lease een MG leasen

Occasion Lease is een leasevorm die DutchLease aanbiedt op occasion auto's. Dit zijn jong gebruikte lease auto's die nog minimaal 12 maanden tot maximaal 25 maanden kunnen rijden. Deze voorraadmodellen worden aangeboden tegen extra scherp tarief doordat de afschrijving al heeft plaatsgevonden. Profiteer van Occasion Lease en rijd direct een jonge occasion.