Prijs op aanvraag

De BMW X1 zakelijk leasen bij DutchLease

De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga. De BMW X1 is gebouwd op hetzelfde platform als de Mini en 2-serie Tourer. In principe is de BMW X2 een voorwielaandrijver, maar de keuze voor een BMW X1 als vierwielaandrijving behoort tot de opties.

Sportief kenmerkend krachtig design

De BMW X1 leasen via DutchLease betekent dat u met een sportieve en krachtige zakelijke leaseauto naar uw klanten of naar uw werk rijdt. Met de BMW X1 onderscheidt u zich moeiteloos van het andere wegverkeer en maakt u een professionele indruk. De lange wielbasis en de korte overhangen zorgen, in combinatie met de opvallende nierengrille en stoere bumper, voor een opvallende en imponerende indruk.

Interieur voorzien van ruimte en flexibiliteit

Niet alleen oogt de BMW X1 strak en krachtig, het interieur stelt ook niet teleur. De auto biedt u voldoende been- en hoofdruimte om met meerdere passagiers comfortabele ritten te maken.

De laatste technologieen

De BMW X1 is voorzien van de nieuwste technologie, wat u terugziet in het 10,25 inch Control Display, waarmee u met een simpele aanraakbeweging relevante informatie opzoekt voor tijdens uw rit. Diverse functies van de navigatie en het multimediasysteem kunnen middels spraaksturing eenvoudig worden geselecteerd. Een andere handigheid in de BMW X1 is het full-colour Head-Up Dislay, welke tijdens het rijden relevante gegevens zoals onder andere uw actuele snelheid, de gewenste snelheid en verkeersborden in uw gezichtsveld projecteert. 

Diverse uitvoeringen BMW X1 leasen

De BMW X1 leasen doet u via DutchLease in diverse uitvoeringen en met diverse opties. Zo verschijnt de BMW X1 zakelijk lease in de uitvoering Model xLine, Model Sport Line en Model M Sport. Alle uitvoeringen komen met diverse carosseriekleuren, bekledingen, interieurlijsten en wielen. Kies uw leasevorm en informeer naar de mogelijkheden bij onze leaseadviseurs, of vraag direct online een offerte aan voor uw BMW X1.

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.De BMW X1

  • Krachtige en sportieve crossover
  • Platform Mini en BMW 2 Serie Tourer
  • Multimediasysteem te bedienen met spraak
  • Full-colour Head-Up display
De BMW X1 in beeld
Het interieur van de BMW X1

Exclusief vormgegeven spijlen

BMW X2 nierdesign
Het nieuwe design nieren, voorzien van zeven spijlen, exclusief vormgegeven met mat aluminium oppervlak aan de voorzijde en een omlijsting in hoogglans chroom geeft een luxe uitstraling aan de auto.

Buitenspiegel met projectie

BMW X1 led projectie
Bij het ontgrendelen van de BMW X1 projecteert de buitenspiegel aan bestuurszijde een tweekleurig X1 logo naast de auto. Daarnaast lichten de grepen op door middel van ditzelfde 'Welcome Light'.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease

Volkswagen T-Roc

Vanaf €455 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.
Mazda CX3 zakelijk lease

Mazda CX-3

Prijs op aanvraag
De nieuwe Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.
XC40 T2 Lease Actie

Volvo XC40

Verrassend veel ruimte in deze stoere, speelse cross-over van Volvo. De perfecte auto voor de stad, voor het hele gezin.