BMW X1
Vanaf €699 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De BMW X1 zakelijk leasen bij DutchLease

De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga. De BMW X1 is gebouwd op hetzelfde platform als de Mini en 2-serie Tourer. In principe is de BMW X2 een voorwielaandrijver, maar de keuze voor een BMW X1 als vierwielaandrijving behoort tot de opties.

Sportief kenmerkend krachtig design

De BMW X1 leasen bij DutchLease betekent dat u met een sportieve en krachtige zakelijke leaseauto naar uw klanten of naar uw werk rijdt. Met de BMW X1 onderscheidt u zich moeiteloos van het andere wegverkeer en maakt u een professionele indruk. De lange wielbasis en de korte overhangen zorgen, in combinatie met de opvallende nierengrille en stoere bumper, voor een opvallende en imponerende indruk.

De BMW X1

  • Krachtige en sportieve crossover
  • Platform Mini en BMW 2 Serie Tourer
  • Multimediasysteem te bedienen met spraak
  • Full-colour Head-Up display
BMW x1
BMW x1 boven
BMW X1 dashboard
BMW x1 front

Interieur voorzien van ruimte en flexibiliteit

Niet alleen oogt de BMW X1 strak en krachtig, het interieur stelt ook niet teleur. De auto biedt u voldoende been- en hoofdruimte om met meerdere passagiers comfortabele ritten te maken.


De laatste technologieen

De BMW X1 is voorzien van de nieuwste technologie, wat u terugziet in het 10,25 inch Control Display, waarmee u met een simpele aanraakbeweging relevante informatie opzoekt voor tijdens uw rit. Diverse functies van de navigatie en het multimediasysteem kunnen middels spraaksturing eenvoudig worden geselecteerd. Een andere handigheid in de BMW X1 is het full-colour Head-Up Dislay, welke tijdens het rijden relevante gegevens zoals onder andere uw actuele snelheid, de gewenste snelheid en verkeersborden in uw gezichtsveld projecteert.


Diverse uitvoeringen BMW X1 leasen

De BMW X1 leasen doet u via DutchLease in diverse uitvoeringen en met diverse opties. Zo verschijnt de BMW X1 zakelijk lease in de uitvoering Model xLine, Model Sport Line en Model M Sport. Alle uitvoeringen komen met diverse carosseriekleuren, bekledingen, interieurlijsten en wielen. Kies uw leasevorm en informeer naar de mogelijkheden bij onze leaseadviseurs, of vraag direct online een offerte aan voor uw BMW X1.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW X1

BMW X2 nierdesign

Exclusief vormgegeven grille

Het nieuwe design nieren, voorzien van zeven spijlen, exclusief vormgegeven met mat aluminium oppervlak aan de voorzijde en een omlijsting in hoogglans chroom geeft een luxe uitstraling aan de auto.
BMW X1 led projectie

Buitenspiegel met projectie

Bij het ontgrendelen van de BMW X1 projecteert de buitenspiegel aan bestuurszijde een tweekleurig X1 logo naast de auto. Daarnaast lichten de grepen op door middel van ditzelfde 'Welcome Light'.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes GLA leasen
Mercedes GLA
Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.
Mazda zakelijk leasen bij DutchLease
Mazda CX-5
Van €699 voor €655 p/mnd*
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
Peugeot zakelijke lease
Peugeot 3008
Vanaf €569 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen.