Peugeot 108 Active
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Peugeot 108 Active zakelijk leasen bij DutchLease

De Peugeot 108 Active is een echte stadsauto. Door de vele details trekt de auto snel de aandacht. Ook beschikt de auto over vele technologische details die het rijden aangenaam maken. U kunt de auto helemaal zelf samenstellen. Zo wordt de auto nog persoonlijker. Met verschillende kleuren en personalisatiethema's kunt u de auto naar uw wensen samenstellen.

Geniet van rijden dankzij technologische details

De Peugeot 108 Active maakt rijden makkelijker. Zo beschikt de auto over een 7 inch touchscreen in het midden van het dashbord, een active city break om aanrijdingen te voorkomen en een achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera activeert automatisch bij het inschakelen van de achteruitrijversnelling. Daarnaast beschikt de Peugeot 108 over allerlei snufjes met betrekking tot het regelen van de snelheid. Dit alles zorgt voor een fijne rijervaring en veiligheid voor u en uw inzittenden.

De Peugeot 108 Active

  • Chique stadsauto
  • Beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs
  • Compact en comfortabel
  • Zuinige motor
Peugeot 108 dak
Peugeot 108 interior
Peugeot 108 voor
Peugeot 108 zij

Zakelijk Lease de Peugeot 108 Active

Zoekt u een compacte auto die het rijden makkelijker en veiliger maakt? De Peugeot 108 Active is nu zakelijk te leasen via DutchLease. Bovendien kunt u de Peugeot 108 Active helemaal naar eigen wensen samenstellen. Zo kunt u verschillende kleurthema's toevoegen zoals: Display, roze details of Ambiance, blauwe details. Bent u een echte muziekliefhebber? Dan is het thema Playlist wellicht iets voor u. Met dit thema kunt u verschillende muziekiconen op de auto laten plaatsen. Kortom u kunt uw Peugeot 108 Active totaal personaliseren.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Peugeot 108 Active

Overzichtelijk interieur

Overzichtelijk interieur

Het interieur van de Peugeot 108 Active is simpel en overzichtelijk. Het beschikt over een 7 inch touchscreen waarmee u gemakkelijk alle functies die dit model te bieden heeft kunt gebruiken.
Stadsauto

Een echte stadsauto

De Peugeot 108 Active is compact en dus ideaal voor het gebruik in de stad en drukke gebieden. Het design levert hier niet op in. De dynamische lijnen zorgen ervoor dat de auto onmiddelijk de aandacht trekt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Toyota Aygo zakelijk lease
Toyota Aygo
Vanaf €345 p/mnd*
De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.
Renault Clio zakelijk leasen
Renault CLIO
Vanaf €425 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.
Seat Ibiza leasen bij DutchLease
SEAT Ibiza
Vanaf €409 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!