Peugeot (e-) 208
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Peugeot 208 zakelijk leasen bij DutchLease

De Peugeot 208 kan zowel met diesel, benzine motor als met elektrische motor zakelijk worden geleast. Deze sportieve verschijning biedt veel rijplezier in de stad en heeft een actieradiu van marliefst 34 km volgens de WLTP test.

340 km rijden op een 100% volgeladen tank

Volgens de WLTP test (weliswaar onder optimale omstandigheden) kan de elektrische uitvoering van de Peugeot 208, de Peugeot e-208 maar liefst 340 km soepel en schokvrij rijden. Kiest u voor de elektrische uitvoering van de Peugeot 208, bespaart u op brandstof (elektriciteit is nog steeds een stuk goedkoper dan benzine) en krijgt u minder te maken met onderhoud (de motor van een elektrische auto bevat minder onderdelen waardoor er minder slijtage optreed).

MyPeugeotApp

Door middel van de MyPeugeotApp regelt u verschillende functionaliteiten van uw auto op afstand. Denk aan het opladen en voorverwarming en afkoeling van het interieur voordat u zelf gaat rijden. 

Compacte, stijlvolle stadsauto

De Peugeot 208 is ideaal voor in de stad, want door zijn compactheid is het makkelijk parkeren en manoeuvreren in smalle straten. Maar de Peugeot 208 heeft ook de uitstraling van een sportieve maar zakelijke auto waarmee u als zakelijk rijder goed voor de dag kunt komen.

De Peugeot 208 en E-208

  • 0 gram CO2 uitstoot 
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 340 km WLTP actieradius
  • Extra zuinig rijden in eco modus

Full Operational Lease ontneemt u al uw zorgen

Kiest u ervoor de Peugeot 208 zakelijk te leasen? Dan weet u zeker dat uw zorgen zijn ontnomen. U betaalt een overzichtelijk bedrag per maand en krijgt bij ons uw eigen accountmanager. Uw accountmanager is altijd op de hoogte van uw persoonlijke situatie en hierbij kunt u altijd terecht met vragen of voor advies.


*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Peugeot 208

Futuristisch dashboard Peugeot 208

Digitaal intrumentenpaneel

Het instrumentenpaneel van de Peugeot 208 geeft een futuristisch gevoel door zijn holografisch 3D scherm wat zich tijdens het rijden direct in het blikveld bevindt. De informatie over de auto wordt op twee niveaus weergegeven en werken naar belang van urgentie.
Smartphone opbergen Peugeot 208

Inductie opbergvak in middenconsole

De Peugeot 208 is uitgerust met een opbergvak in het middelconsole voor uw smartphone. Door middel van inductie kan de smartphone hier worden opgeladen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease
Kia e-Niro
Vanaf €564 p/mnd*
De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De Kia e-Niro is een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.
Audi A3 Sportback DutchLease
Audi A3 Sportback
Vanaf 499 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Volkswagen Polo zakelijk leasen
Volkswagen Polo
Vanaf €379 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.