De Peugeot e-208 zakelijk leasen bij DutchLease

De Peugeot e-208 is 100% elektrisch, dynamisch en compact. Deze sportieve verschijning biedt veel rijplezier in de stad en heeft een actieradius tot maar liefst 362 km volgens de WLTP meting.

Maximaal 362 km op een volgeladen accu

Volgens de WLTP test (weliswaar onder optimale omstandigheden) kan het grootste accupakket van de elektrische uitvoering van de Peugeot 208, de Peugeot e-208 maar liefst 362 km soepel en schokvrij rijden. Kiest u voor elektrisch rijden, dan bespaart u op brandstof (elektriciteit is nog steeds een stuk goedkoper dan benzine) en krijgt u minder te maken met onderhoud (de motor van een elektrische auto bevat minder onderdelen waardoor er minder slijtage optreed).

 

MyPeugeotApp

Door middel van de MyPeugeotApp regelt u verschillende functionaliteiten van uw auto op afstand. Denk aan het opladen en voorverwarming en afkoeling van het interieur voordat u zelf gaat rijden. Met een benzine of dieselauto warmt de auto op door middel van restwarmte die vrij komt van de motor tijdens het rijden. Met een elektrische auto is dit niet het geval en moet er een aparte accu gaan werken om de auto op te warmen. Omdat dit minder vlot gaat zijn veel elektrische auto's uitgerust met stoelverwarming en heeft u de optie om de auto voordat u wegrijdt al te verwarmen wanneer deze nog aan de laadpaal staat.

 

Compacte, stijlvolle stadsauto

De Peugeot e-208 is ideaal voor in de stad, want door zijn compactheid is het makkelijk parkeren en manoeuvreren in smalle straten. Maar de Peugeot e-208 heeft ook de uitstraling van een sportieve maar zakelijke auto waarmee u als zakelijk rijder goed voor de dag kunt komen.

Peugeot e-208
Vanaf €495 p/mnd*
  • 0 gram CO2 uitstoot 
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 340 km WLTP actieradius
  • Extra zuinig rijden in eco modus
Peugeot 208 lease
Peugeot 208 voorkant
Peugeot 208 achterkant
Peugeot 208 detail

Full Operational Lease Peugeot e-208

Kiest u voor de combinatie Full Operational Lease en de Peugeot e-208 via DutchLease? Dan kunt u rekenen op onze uitgebreide service van een vast contactpersoon die altijd voor u klaar staat. U betaalt een overzichtelijk vast bedrag per maand en krijgt bij ons uw eigen accountmanager. Uw accountmanager is altijd op de hoogte van uw persoonlijke situatie en staat voor u klaar wanneer u vragen heeft of advies wilt.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Peugeot e-208

Futuristisch dashboard Peugeot 208

Digitaal intrumentenpaneel

Het instrumentenpaneel van de Peugeot 208 geeft een futuristisch gevoel door zijn holografisch 3D scherm wat zich tijdens het rijden direct in het blikveld bevindt. De informatie over de auto wordt op twee niveaus weergegeven en werken naar belang van urgentie.
Smartphone opbergen Peugeot 208

Inductie opbergvak in middenconsole

De Peugeot 208 is uitgerust met een opbergvak in het middelconsole voor uw smartphone. Door middel van inductie kan de smartphone hier worden opgeladen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Kia e-Niro
Vanaf €606 p/mnd*
De eerste volledig elektrische auto van Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
CUPRA Born
Vanaf €549 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.