Peugeot e-208 zakelijk leasen

Op zoek naar een slimme keuze voor zakelijke leasing van een compacte elektrische auto? De Peugeot e-208 zakelijk leasen is een uitstekende optie. Deze dynamische en volledig elektrische verschijning biedt het gemak van een stadsauto met een sportieve uitstraling. De compacte elektrische variant van Peugeot verrast met een aanzienlijk ruime actieradius.

Ruime actieradius Peugeot e-208

Volgens de WLTP-test kan de krachtige batterij van de Peugeot e-208 onder optimale omstandigheden soepel en schokvrij tot wel 362 km rijplezier leveren. Elektrisch rijden vertaalt zich naar aanzienlijke brandstofbesparingen, aangezien elektriciteit nog steeds voordeliger is dan traditionele brandstoffen zoals benzine. Bovendien vereist een elektrische auto minder onderhoud dankzij een motor met minder bewegende delen, waardoor er minder slijtage optreedt.

Peugeot e-208 zakelijk leasen met de MyPeugeotApp

Door middel van de MyPeugeotApp regelt u verschillende functionaliteiten van uw auto op afstand. Denk aan het opladen, voorverwarmen en afkoelen van het interieur voordat u zelf gaat rijden. Met een benzine of dieselauto warmt de auto op door middel van restwarmte die vrij komt van de motor tijdens het rijden. Met een elektrische auto is dit niet het geval en moet er een aparte accu gaan werken om de auto op te warmen. Omdat dit minder vlot gaat zijn veel elektrische auto's uitgerust met stoelverwarming en heeft u de optie om de auto voordat u wegrijdt al te verwarmen wanneer deze nog aan de laadpaal staat. Wel zo praktisch.

Compacte, stijlvolle stadsauto

Door het compacte ontwerp is de Peugeot e-208 ideaal voor gebruik in de stad. En is het parkeren, navigeren en manoeuvreren een fluitje van een cent. Bovendien straalt de Peugeot e-208 zowel sportiviteit als zakelijke elegantie uit, waarmee u als zakelijk rijder goed voor de dag kunt komen.

Peugeot e-208
Vanaf €495 p/mnd*
  • 0 gram CO2 uitstoot 
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 340 km WLTP actieradius
  • Extra zuinig rijden in eco modus
Peugeot 208 lease
Peugeot 208 voorkant
Peugeot 208 achterkant
Peugeot 208 detail

Peugeot e-208 zakelijk leasen met Full Operational Lease

Kiest u ervoor om de Peugeot e-208 zakelijk te leasen in de vorm van all-in Full Operational Lease via DutchLease? Dan kiest u voor leasen zonder gedoe. U betaalt een vast bedrag per maand en wij regelen de rest. Wel zo overzichtelijk. En heeft u vragen dan kunt u rekenen op de uitgebreide en persoonlijke service van een vaste contactpersoon. Deze persoon is altijd op de hoogte van uw persoonlijke zakelijke situatie en staat klaar om te helpen als er vragen zijn of advies nodig hebt.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Peugeot e-208

Futuristisch dashboard Peugeot 208

Digitaal intrumentenpaneel

Het instrumentenpaneel van de Peugeot 208 geeft een futuristisch gevoel door zijn holografisch 3D scherm wat zich tijdens het rijden direct in het blikveld bevindt. De informatie over de auto wordt op twee niveaus weergegeven en werken naar belang van urgentie.
Smartphone opbergen Peugeot 208

Inductie opbergvak in middenconsole

De Peugeot 208 is uitgerust met een opbergvak in het middelconsole voor uw smartphone. Door middel van inductie kan de smartphone hier worden opgeladen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Toyota Aygo
Vanaf €345 p/mnd*
De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.
Volkswagen ID.3
Vanaf €545 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
CUPRA Born
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.