Polestar zakelijk leasen

Polestar zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Polestar zakelijk leasen

Interesse in het zakelijk leasen van een Polestar? Bij DutchLease kunt u de Polestar zakelijk leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat. Al uw wensen nemen wij hierin op, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Neem contact met ons op als u vragen heeft of vraag een offerte aan.

Polestar: Hét elektrische merk in het premiumsegment

Polestar is een elektrisch performancemerk van Volvo Car Corporation dat de moderne samenleving wil gaan veranderen. Het merk richt zich alleen op sportieve elektrische auto's. In 2017 bracht de autofabrikant de Polestar 1 uit, dit was een plug-in hybride met 600 pk.

Hierna volgenden de Polestar 2 en Polestar 3, twee volledig elektrische modellen. De Polestar 2 is een compacte elektrische sedan met een krachtige motor en een lange actieradius. De Polestar 3 is een middelgrote elektrische SUV met een ruim interieur en een comfortabele rijervaring. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4
Polestar aanbod uitgelicht
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Polestar occasions

Lease extra voordelig een gebruikte Polestar

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Polestar 3

Vanaf €1225 p/mnd*
De nieuwe elektrische SUV van Polestar legt de lat nog wat hoger met een rijbereik van 610 km WLTP.

Polestar operational lease

Lease nu een Polestar met een uitgebreid full operational leasepakket: heldere voorwaarden en geen onverwachte (extra) kosten. Wanneer u de Polestar zakelijke lease afsluit bij DutchLease, krijgt u een vast contactpersoon. Hierdoor zijn al uw vragen met betrekking tot de auto of het leasecontract snel beantwoord. Kiest u voor full operational lease, dan geniet u van de volgende services:

  • Een vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering voor inzittenden
  • Geen grote initiële investering of aanbetaling vereis
  • Geen zorgen over kostenposten op de balans, aangezien rente en afschrijving zijn opgenomen in de leaseprijs

De door ons aangeboden leaseprijs is een allesomvattende prijs zonder verborgen kosten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het kiezen van het juiste Polestar zakelijke lease model dat perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

 

Polestar zakelijk leasen en bijtelling

Overweegt u om de Polestar leaseauto ook voor privégebruik in te zetten en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? In dat geval bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. De Polestar model 02 en de Polestar model 03 zijn beide elektrische auto's, waardoor ze de komende periode nog vallen in een gunstigere bijtellingspercentage van 16%. De exacte hoogte van de bijtelling hangt verder af van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Wilt u de bijtelling nauwkeurig berekenen? Maak gebruik van onze handige bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn vrijgesteld van bijtelling.

 

Allround leasemaatschappij DutchLease

Bij ons kunt u terecht voor alle merken en modellen, in combinatie met alle leasevormen. Dat maakt DutchLease een allround leasemaatschappij. Van SEAT tot Volkswagen, van Opel tot BMW. Wilt u ons advies bij het selecteren van leaseauto's voor uw wagenpark? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.