Polestar zakelijk leasen
Polestar zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Een Polestar zakelijk leasen via DutchLease

Bij DutchLease staan wij garant voor een snelle service. Wij zijn lease-expert op het gebied van zakelijk leasen. DutchLease biedt leaseauto's van alle merken, en wij doen ons uiterste best om de klantervaring zo optimaal mogelijk te krijgen. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Polestar? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag! Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur uw offerte op maat. 

Polestar: Hét nieuwe elektrische merk in het premiumsegment

Polestar is een elektrisch performancemerk van Volvo Car Corporation dat de moderne samenleving wil gaan veranderen. Het merk richt zich alleen op sportieve elektrische auto's. In 2017 bracht de autofabrikant de Polestar 1 uit, dit was een plug-in hybride met 600 pk.

In 2020 is de Polestar 2 uitgekomen, een volledig elektrische sportwagen met 408 pk. De accucapaciteit is 78 kWh, waarmee ongeveer 500 kilometer gereden kan worden (WLTP).

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5
Polestar aanbod uitgelicht
Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Polestar occasions

Lease extra voordelig een gebruikte Polestar

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Polestar 3

Vanaf €1180 p/mnd*
De nieuwe elektrische SUV van Polestar legt de lat nog wat hoger met een rijbereik van 610 km WLTP.

Allround leasemaatschappij DutchLease

Bij ons kunt u terecht voor alle merken en modellen, in combinatie met alle leasevormen. Dat maakt DutchLease een allround leasemaatschappij. Van SEAT tot Volkswagen, van Opel tot BMW. Wilt u ons advies bij het selecteren van leaseauto's voor uw wagenpark? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft, zodat u een weloverwogen keuze maakt.


Snel, persoonlijk en gedreven

Dat zijn de drie kernpunten bij de service van DutchLease. U krijgt bij ons een vaste contactpersoon waardoor wij u razendsnel kunnen voorzien van een goede afhandeling van uw vraag of verzoek. Uw vaste contactpersoon voorziet u tevens van een persoonlijke en gedreven service. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en proberen op deze manier alles zo optimaal mogelijk in werking te stellen voor u. Ons personeel voorziet u van een goed advies dat past bij uw situatie.

 

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.