Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Polestar 2 zakelijk leasen bij DutchLease

Polestar is een nieuw elektrisch performance automerk van hetzelfde moederbedrijf als automerk Volvo. Na het succes van de plug-in hybride Polestar 1, introduceerde Polestar medio juni 2020 de eerste volledig elektrische auto van het nieuwe merk: de Polestar 2. Net zoals bij andere zakelijke elektrische leaseauto's profiteer je bij de Polestar 2 van een lagere bijtelling als zakelijke rijder.

De eerste full-electric Polestar

Polestar is een elektrisch performancemerk en heeft ambitieuze plannen om de samenleving te veranderen door branchenormen in de automotive industrie te verleggen. Desondanks was de eerste Polestar (de Polestar 1) een plug-in hybride en geen full-electric. Met de komst van de Polestar 2 lanceert het automerk dan ook zijn eerste volledig elektrische auto. De Polestar 2 heeft twee elektromotoren. Een van 72.5 kWh: hiermee kan een actieradius worden bereikt van rond de 400 km. Aan sportiviteit ontbreekt het niet door de sterke elektromotoren; de Polestar 2 accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde. Dat is 2 seconde sneller dan de Audi e-tron, en 1 seconde sneller dan de Tesla Model 3 Standard Range. Al met al positioneert Polestar zich hiermee sterk in zijn klasse. Daarbij lijkt Polestar zijn missie om met "pure, progressieve performance" de branchenormen te verleggen waar te maken met ijzersterke cijfers als deze.

De Polestar 2

  • Volledig elektrisch
  • 408 pk vermogen
  • Actieradius van 470 kilometer (WLTP)
  • In 30 minuten laden van 10% naar 80% met snellader
Polestar 2 achter
Polestar 2 interior
Polestar 2 interior
Polestar 2 zij

Het design van de Polestar 2

De Polestar 2 is een elektrische, ruime hatchback die ook wel de "fastback" genoemd wordt. De voorzijde van de auto word gekenmerkt door een unieke grill. Aan de achterzijde bevinden zich de led lichten over de gehele breedte. Door deze opvallende achterlichtbalk over de gehele breedte zie je in het donker gelijk dat het om een Polestar gaat. En daar blijft het niet bij, want in het design van de Polestar 2 is alles tot in detail uitgewerkt. Zo weerspiegelt het dak het Polestar logo, heeft u opties voor opvallende kleuren gordelriemen, en zijn er verschillende stoffen in het interieur verwerkt.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Polestar 2

Polestar 2 interieur

Nieuwe mogelijkheden

De Polestar 2 is simpel te ontgrendelen met uw telefoon. Druk op de ingebouwde startknop in de bestuurdersstoel en geniet van elektrisch rijplezier.
Polestar 2 zakelijk leasen

Blijf verbonden met je auto

Bij terugkomst weet de Polestar Connect-app precies uw voorkeur qua stoel- en spiegelinstellingen, en is het aanraken van uw portier voldoende om de auto te vergrendelen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 639 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Audi E-tron Sportback DutchLease
Audi e-tron
Vanaf €1009 p/mnd*
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.