De Polestar 2 zakelijk lease

Zakelijk lease de Polestar 2 bij DutchLease en rij binnenkort al weg in het favoriete elektrische model van Polestar. Profiteer van een lagere bijtelling als zakelijke rijder, zonder in te leveren op comfort en luxe. Heeft u interesse in het zakelijk leasen van de Polestar 2? Neem contact op en ontvang een offerte op maat van onze leaseadviseurs.

Het design van de Polestar 2

De Polestar 2 is een elektrische, ruime hatchback die ook wel de "fastback" genoemd wordt. De voorzijde van de auto wordt gekenmerkt door een unieke grill. Aan de achterzijde bevinden zich de led lichten over de gehele breedte. Door deze opvallende achterlichtbalk over de gehele breedte ziet u in het donker gelijk dat het om een Polestar gaat. En daar blijft het niet bij, want in het design van de Polestar 2 is alles tot in detail uitgewerkt. Zo weerspiegelt het dak het Polestar logo, heeft u opties voor opvallende kleuren gordelriemen, en zijn er verschillende stoffen in het interieur verwerkt.


Actieradius Polestar 2

De Polestar 2 heeft twee elektromotoren. Eén van 72.5 kWh: hiermee kan een actieradius worden bereikt van rond de 400 km. Aan sportiviteit ontbreekt het niet door de sterke elektromotoren; de Polestar 2 accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.2 seconde. Dat is 1 seconde sneller dan de Tesla Model 3 Standard Range. Al met al positioneert Polestar zich hiermee sterk in zijn klasse. Daarbij lijkt Polestar zijn missie om met "pure, progressieve performance" de branchenormen te verleggen waar te maken met ijzersterke cijfers als deze.

Polestar 2

Vanaf €625 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • 476 pk vermogen
  • Actieradius van 655 kilometer (WLTP)
  • In 28 minuten laden van 10% naar 80% met snellader
Polestar 2 achter
Polestar 2 interior
Polestar 2 interior
Polestar 2 zij

Bijtelling Polestar 2

Wilt u de zakelijke Polestar 2 ook privé rijden en gaat u meer dan 500 kilometer per jaar privé rijden? Dan krijgt u te maken met bijtelling. De full electric Polostar 2 valt in een lagere bijtellingscategorie van 16%. Bereken de netto bijtelling voor de Polestar 2 met onze bijtellingscalculator.


Polestar 2 lease zakelijk

Lease de Polestar 2 bij DutchLease met full operational lease voor een vast all-in maandbedrag. Bij DutchLease krijgt u persoonlijke aandacht. De offerte maken wij voor u op maat en ontvangt u binnen 24 uur. Looptijd, kilometrage en uw overige wensen en opties nemen we met u door. Dit betekent voor u: geen onverwachte extra kosten, maar een helder maandtarief voor de Polestar 2 zakelijke lease.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Polestar 2

Polestar 2 interieur

Nieuwe mogelijkheden

De Polestar 2 is simpel te ontgrendelen met uw telefoon. Druk op de ingebouwde startknop in de bestuurdersstoel en geniet van elektrisch rijplezier.
Polestar 2 zakelijk leasen

Blijf verbonden met je auto

Bij terugkomst weet de Polestar Connect-app precies uw voorkeur qua stoel- en spiegelinstellingen, en is het aanraken van uw portier voldoende om de auto te vergrendelen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model 3
Van €625, voor €562 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
Volkswagen ID.3
Vanaf €545 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.