Bekeuringen

Waar vind ik mijn bekeuringen?

Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt.

We ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) en alle gemeentes (inclusief buitenland). Deze is voor uw eigen rekening en dient op tijd door u betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan u door via post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee u veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen. Daarnaast is het sinds kort mogelijk om online uw bekeuring te bekijken in het digitale portaal van CJIB.

Indien u van ons een factuur heeft ontvangen met betrekking tot een bekeuring is deze bekeuring reeds betaald. Via onderstaande module is het mogelijk de bekeuring te downloaden in een PDF-bestand. U logt hieronder in met uw kenteken en beschikkingsnummer. Vervolgens kunt u de bekeuring opslaan of uitprinten.

Contact BerijdersDesk

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.

Bezwaar aantekenen

Bent u het oneens met de bekeuring? Dan kunt u hiervoor bezwaar aantekenen. Via www.verkeershandhaving.nl kunt u bekijken wat volgens de officier van justitie geldige argumenten zijn om een bekeuring kwijt te schelden.

Het bezwaarschrift

Mocht u in beroep gaan dan is het belangrijk om een kopie van de beschikking en een machtiging van de leasemaatschappij mee te sturen. Onderstaand kunt u alle vereisten van het bezwaarschrift terugvinden. Meer tips inclusief een voorbeeld van een bezwaarschrift kunt u bekijken via het Juridisch Loket hier bekijken.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Rekeningnummer
  • Dagtekening
  • Handtekening

Het bezwaarschrift opsturen

U kunt uw bezwaarschrift opsturen naar de betreffende instantie die de beschikking heeft uitgegeven. Waar en hoe u bezwaar kan indienen, staat vaak op de beschikking vermeld. Denkt u er wel aan om een machtigingsformulier mee te sturen met uw bezwaarschrift. Dit formulier kunt u hier opvragen.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!