Mazda CX-5 zakelijk leasen

Bekeuringen

Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt. Hier leest u waar u uw bekeuringen vindt en hoe u deze afhandelt.

Hoe werkt het?

We ontvangen de bekeuring van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) en alle gemeentes (inclusief buitenland). Deze is voor uw eigen rekening en dient op tijd door u betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan u door via post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee u veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen. Daarnaast is het sinds kort mogelijk om online uw bekeuring te bekijken in het digitale portaal van CJIB.

Indien u van ons een factuur heeft ontvangen met betrekking tot een bekeuring is deze bekeuring reeds betaald. Via onderstaande module is het mogelijk de bekeuring te downloaden in een PDF-bestand. U logt hieronder in met uw kenteken en beschikkingsnummer. Vervolgens kunt u de bekeuring opslaan of uitprinten.

DutchLease
  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd een snelle reactie

  • Een vast contactpersoon

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

Bezwaar aantekenen

Bent u het niet eens met een verkeersboete die u heeft gekregen? DutchLease ondersteunt u graag in het opkomen voor uw rechten. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Appjection. Appjection helpt u gemakkelijk en kosteloos bezwaar aan te tekenen tegen onterechte boetes. Met deze samenwerking willen wij toegang tot het recht verbeteren.

Bekeurd in België?

Krijgt u een bekeuring in België, dan verloopt het proces iets anders dan u in Nederland gewend bent. In België worden bekeuringen rechtstreeks afgewikkeld met de werkgever. Volgens de Belgische wet zijn wij dan ook verplicht de identiteit van de werkgever door te geven. De Belgische autoriteit zal dan de beschikking aan de werkgever doorsturen.

Veelgestelde vragen over bekeuringen

Mijn DutchLease
Dé app voor uw leaseauto: Mijn DutchLease
Alles snel en eenvoudig geregeld via de app