Brandstof

Zakelijk leasecontract inclusief brandstofpas?

Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract ontvangt u een brandstofpas van Multi Tank Card

Brandstofpas en/of pincode aanvragen

Heeft uw berijder een nieuwe brandstofpas en/of een nieuwe pincode nodig? Deze kunt u gemakkelijk online via onze leverancier Multi Tank Card aanvragen.

Brandstof beheren

Wanneer brandstof is opgenomen in het leasecontract dan kunt u de brandstofkosten van alle berijders online inzien. Het is ook mogelijk om gemaakte brandstofkosten te declareren.

Contact BerijdersDesk 

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.

Elektrische laadpassen

Bij DutchLease werken we samen met verschillende energieleveranciers. Als u bij ons een elektrisch leasecontract afsluit, is deze inclusief een laadabonnement. Met zo’n laadabonnement kan u uw elektrische auto gemakkelijk opladen in heel Nederland (en Europa). Wij leveren de laadabonnementen van de volgende leveranciers:

ServiceHouse

Prijs per maand: €7,50
Prijs per kWh: Tarief laadpaalexploitant
Starttarief: €0 tot €0,61

New Motion

Prijs per maand: €7,50
Prijs per kWh: Tarief laadpaalexploitant
Starttarief: €0,35 cent

Eneco

Prijs per maand: €5,00
Prijs per kWh: €0,22 tot €0,71
Starttarief: €0 tot 0,61

Met een laadpas van deze aanbieders kan u gemakkelijk laden bij elke laadvoorziening in Nederland. Bij snelladen betaalt u vaak de prijs van de laadpaalexploitant. Openbaar snelladen is hierbij vaak een stuk duurder dan normaal laden.

Laden in het buitenland 
Als u met de elektrische auto naar het buitenland gaat is het handig om meerdere laadpassen te hebben, óf goed te plannen waar u gaat laden. In het buitenland kan je namelijk nog niet bij elke openbare laadpaal laden met de laadpas van één leverancier. 

Gastgebruik
Met een laadabonnement van de ene leverancier, is het vaak wat duurder om te laden bij de paal van een andere leverancier. Zo betaal je met een abonnement bij Eneco €0,22 cent per kWh wanneer je oplaadt bij een Eneco laadpaal. Ga je met deze pas laden bij een niet-Eneco laadpaal, dan betaal je €0,36 cent per kWh.

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen tussen één van onze leveranciers.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!