Zakelijk leasen

Zakelijk leasecontract inclusief brandstofpas?

Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract ontvangt u een brandstofpas van Multi Tank Card

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5
Brandstofpas en/of pincode aanvragen
Heeft uw berijder een nieuwe brandstofpas en/of een nieuwe pincode nodig? Deze kunt u gemakkelijk online via onze leverancier Multi Tank Card aanvragen.
Brandstof beheren
Wanneer brandstof is opgenomen in het leasecontract dan kunt u uw brandstof- en laadkosten declareren via de MultiTankcard Next App.
Contact BerijdersDesk

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst. Dit kan ook buiten kantoortijden. U wordt dan doorgeschakeld naar een noodcentrale.

Elektrische laadpassen

Bij DutchLease werken we samen met verschillende energieleveranciers. Als u bij ons een elektrisch leasecontract afsluit, is deze inclusief een laadabonnement. Met zo’n laadabonnement kan u uw elektrische auto gemakkelijk opladen in heel Nederland (en Europa). Lees hier meer over de soorten laadpassen of hoe u kan laden zonder laadpas. Wij leveren de laadabonnementen van de volgende leveranciers:

Eneco

New Motion

Met een laadpas van deze aanbieders kan u gemakkelijk laden bij elke laadvoorziening in Nederland. Bij snelladen betaalt u vaak de prijs van de laadpaalexploitant. Openbaar snelladen is hierbij vaak een stuk duurder dan normaal laden.

Laadwijzer: zo werkt elektrisch laden

DutchLease heeft speciaal voor elektrisch rijders de 'Laadwijzer' ontwikkeld, een document waarin u meer leest over hoe elektrisch laden in zijn werk gaat: wat moet u altijd bij u hebben met een elektrische auto, hoe werkt het opladen, waar kan u laden, hoelang duurt het laden en hoeveel kost dit. Lees hier en meer over in de Laadwijzer van DutchLease.


Laden in het buitenland 

Als u met de elektrische auto naar het buitenland gaat is het handig om meerdere laadpassen te hebben, óf goed te plannen waar u gaat laden. In het buitenland kan je namelijk nog niet bij elke openbare laadpaal laden met de laadpas van één leverancier. 


Gastgebruik

Met een laadabonnement van de ene leverancier, is het vaak wat duurder om te laden bij de paal van een andere leverancier. Zo betaal je met een abonnement bij Eneco €0,22 cent per kWh wanneer je oplaadt bij een Eneco laadpaal. Ga je met deze pas laden bij een niet-Eneco laadpaal, dan betaal je €0,36 cent per kWh.

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen tussen één van onze leveranciers.

Veelgestelde vragen over brandstof

Mijn DutchLease
Dé app voor uw leaseauto: Mijn DutchLease
Alles snel en eenvoudig geregeld via de app