Tesla leasen

Welkom bij het algemene aanvraagformulier. Alles wat u bij DutchLease kunt opvragen, kan worden gedaan via dit formulier. Aan het opvragen van de documenten kunnen kosten verbonden zijn *. Hieronder vindt u een overzicht van de aan te vragen zaken.
Let op! Het aanvragen van een schadevrijverklaring is alleen mogelijk als het leasecontract al beëindigd is, het contract heeft dan een einddatum. De reden hiervoor is dat we de huidige staat waarin de auto zich bevindt niet kennen, deze kunnen we pas vaststellen tijdens het innemen van de auto. Uit ervaring weten we dat de verzekeraar een verklaring zonder einddatum niet in behandeling neemt, daarom wordt de verklaring uitsluitend opgemaakt voor beëindigde contracten. Wilt u toch een verzekering afsluiten zonder verklaring, overleg dan met uw tussenpersoon of verzekeraar dat u pas een verklaring kan overleggen nadat het leasecontract is beëindigd.

DutchLease

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd een snelle reactie

  • Een vast contactpersoon

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

* De kosten voor het aanvragen van een nieuwe kentekencard zijn € 60,- (incl. btw)
   In verband met de eisen van de lokale overheden bedragen de kosten voor een buitenland verklaring voor Marokko, Oekraïne, Tunesië en Turkije € 25,- (incl. btw)
   De overige documenten zijn gratis op te vragen.