Een Polestar zakelijk leasen via DutchLease

Bij DutchLease staan wij garant voor een snelle service. Wij zijn lease-expert op het gebied van zakelijk leasen. DutchLease biedt leaseauto's van alle merken, en wij doen ons uiterste best om de klantervaring zo optimaal mogelijk te krijgen. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Polestar? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag! Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur uw offerte op maat. 

Polestar 2 zakelijke lease

Polestar 2

Vanaf €795 p/mnd
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai zakelijk lease

Hyundai IONIQ Electric

Vanaf €549 p/mnd*
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.

Vindt u duurzaamheid belangrijk en rijdt u daarom elektrisch, maar wilt u wel graag met het hele gezin op vakantie kunnen? Kies voor 'Additional Lease' en u wordt tijdens vakanties voorzien van een grotere auto."

Ook toe aan échte service?

Jan staat voor u klaar!