Audi e-tron
Vanaf €1025 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Audi e-tron zakelijk leasen bij DutchLease

Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. Met de Audi e-tron laat Audi zien dat innovatieve technologie en design goed samen gaan. Doormiddel van de innovatieve opties, een grote actieradius en standaard vierwielaandrijving is de Audi e-tron een autoriteit in het elektrisch rijden.

Audi e-tron edition en Sportback e-tron edition

De Audi e-tron verschijnt in verschillende modellen. De e-tron edition en de Audi Sportback e-tron edition. De zakelijke uitvoeringen van de e-tron zijn de e-tron Business edtion, de Sportback e-tron Business edition en de e-tron Business edition Plus en Sportback e-tron Business edition Plus. Wilt u een nóg uitgebreider pakket, dan is er ook nog de Audi e-tron S edition. 

 

Audi e-tron Business edition

Elektrisch verstelbare stoelen met geheugen bestuurder, het ambiente lichtpakket, zwart glas-optiek met haptische feedback en wielkastranden en onderzijde bumpers in de kleur van de carroserie. De Audi e-tron bezit standaard over LED koplampen en achterlichten, multifunctioneel lederen stuurwiel, volautomatische airconditioning en MMI navigatie plus met 'Audi Touch Respons'.

 

Fiscaal voordeel op volledig elektrische modellen 

Kiest u voor elektrisch rijden, dan profiteert u van fiscaal voordeel. De bijtelling die u betaalt voor het privé rijden van een volledig elektrisch voertuig is namelijk een stuk lager dan voertuigen die op benzine of diesel rijden. Maar ook de bijtelling op volledig elektrische modellen wordt ieder jaar een paar procent hoger, dus wees er snel bij.

 

De Audi e-tron

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk 80% snelladen in 30 min (333 km)
  • Actieradius praktijk: 385 km
  • Actieradius Zomer: 447 km
  • Actieradius Winter: 323 km
  • Actieradius NEDC: 500 km
Audi e-tron
Audi e-tron automaat
Audi e-tron laden
Audi e-tron spiegelComfort

Naast snel wegrijden bij ieder stoplicht biedt de Audi e-tron ook veel comfort. De Audi biedt zowel voorin als op de achterbank voldoende beenruimte. Met een kofferbakruimte van 660 liter, waarvan 60 liter onder de motorkap, is er ook hier voldoende ruimte.


De eerste Full-electric Audi

Door de verlichting met matrix-lasertechnologie heeft u altijd goed zicht op de weg. Deze technologie speelt namelijk nog beter in op uw omgeving, waardoor u veiliger onderweg bent.

Veel details wijzen erop dat de Audi e-tron een full-electric auto is; de klep van de stekkeraansluiting, de bekledingstiksels die doen denken aan stroomgeleiders, de specifieke dagrijverlichting en het ontbreken van de uitlaatpijpen.

De Audi e-tron heeft als eerste model ter wereld 'digitale buitenspiegels'. Deze buitenspiegels werken als camera’s. De beelden worden weergeven op schermen in het interieur. Deze buitenspiegels zorgen voor minder luchtweerstand waardoor het stroomverbruik verminderd wordt.


MyAudi-app voor bediening en informatie over uw ritten

Plannen van laadmomenten is erg eenvoudig doormiddel van de speciale Audi connect toepassingen. MMI touch response heeft een nieuwe, nog betere bediening en schermweergave. Met de myAudi-app is het mogelijk om stoelverwarming, stuurwielverwarming en achterruitverwarming te bedienen. Ook kunt u in de auto informatie ophalen over de rit (het stroomverbruik, de gereden tijd en de afgelegde afstand), de autostatus en waar laadpunten aanwezig zijn. Doormiddel van deze digitale diensten bent u altijd overal online.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Audi e-tron

Lease de Audi e-tron zakelijk

Digitale buitenspiegels

De buitenspiegels van de Audi e-tron werken als een camera. De beelden die binnenkomen via de camera worden weergeven op schermen van 1200 x 800 pixels in het interieur. Doordat de spiegels kleiner zijn dan standaard spiegels, is er minder luchtweerstand.
De volledig elektrische Audi e-tron

Snel opladen

Wanneer u niet zoveel tijd heeft om de e-tron op te laden, is het mogelijk om gebruik te maken van een snellader. Doormiddel van een snellader is het mogelijk om binnen slechts 30 minuten de auto op te laden voor 80%. Hier kunt u ongeveer 333 kilometer mee rijden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Jaguar I-Pace DL
Jaguar I-PACE
Vanaf €1099 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 775 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease
Volkswagen e-Golf
Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.