Vanaf €875 p/mnd*

De Audi e-tron zakelijk leasen bij DutchLease

Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. Met de Audi e-tron laat Audi zien dat innovatieve technologie en design goed samen gaan. Doormiddel van de innovatieve opties, een grote actieradius en standaard vierwielaandrijving is de Audi e-tron een autoriteit in het elektrisch rijden.

Elektromotoren

De Audi e-tron heeft twee enorm krachtige elektromotoren. Twee elektromotoren van 230 kW en 540 Nm zorgen voor een snelle acceleratie (van 0 naar 100 km/u in 7 seconden.. Met het activeren van de standaard 'boostfunctie' in de stand 'S', door middel van kickdown, geeft de Audi e-tron kortstondig extra vermogen, wat zorgt voor een snellere acceleratie. Wanneer u de Audi e-tron 30 minuten aan een snellader oplaad, kan de auto een actieradius behalen van meer dan 300 kilometer. Maar wanneer u bij een openbare oplaadpaal de Audi e-tron 9 uur oplaad of een dag thuis oplaad, kan de auto een reële actieradius behalen van rond de 400 kilometer.

Ook aan sportiviteit en snelheid komt de Audi e-tron niks tekort. Binnen 6 seconde rijdt u van 0 naar 100 kilometer per uur. De Audi e-tron kan een topsnelheid behalen van 210 kilometer per uur. 

Audi e-tron Launch editions

De introductie van de e-tron 50 quattro wordt gevierd met vier Launch editions. Bovenop de standaarduitrusting bevatten deze introductie-uitvoeringen een extra compleet uitrustingsniveau en geven de Audi e-tron een mooie afwerking dankzij de diverse interieuraccenten.

Comfort

Naast snel wegrijden bij ieder stoplicht biedt de Audi e-tron ook veel comfort. De Audi biedt zowel voorin als op de achterbank voldoende beenruimte. Met een kofferbakruimte van 660 liter, waarvan 60 liter onder de motorkap, is er ook hier voldoende ruimte. 

De eerste Full-electric Audi

Door de verlichting met matrix-lasertechnologie heeft u altijd goed zicht op de weg. Deze technologie speelt namelijk nog beter in op uw omgeving, waardoor u veiliger onderweg bent.

Veel details wijzen erop dat de Audi e-tron een full-electric auto is; de klep van de stekkeraansluiting, de bekledingstiksels die doen denken aan stroomgeleiders, de specifieke dagrijverlichting en het ontbreken van de uitlaatpijpen.

De Audi e-tron heeft als eerste model ter wereld 'digitale buitenspiegels'. Deze buitenspiegels werken als camera’s. De beelden worden weergeven op schermen in het interieur. Deze buitenspiegels zorgen voor minder luchtweerstand waardoor het stroomverbruik verminderd wordt. 

MyAudi-app voor bediening en informatie over uw ritten

Plannen van laadmomenten is erg eenvoudig doormiddel van de speciale Audi connect toepassingen. MMI touch response heeft een nieuwe, nog betere bediening en schermweergave. Met de myAudi-app is het mogelijk om stoelverwarming, stuurwielverwarming en achterruitverwarming te bedienen. Ook kunt u in de auto informatie ophalen over de rit (het stroomverbruik, de gereden tijd en de afgelegde afstand), de autostatus en waar laadpunten aanwezig zijn. Doormiddel van deze digitale diensten bent u altijd overal online.

Vanaf €875 p/mnd*

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


De Audi e-tron

  • Volledig elektrisch
  • SUV
  • Snelladen mogelijk 80% snelladen in 30 min (333 km)
  • Actieradius praktijk: 385 km
  • Actieradius Zomer: 447 km
  • Actieradius Winter: 323 km
  • Actieradius NEDC: 500 km
Let op: Vanaf 1 januari 2020 geldt de voordelige bijtelling van 8% alleen op de eerste 45.000 euro van de aanschafprijs. Boven dit bedrag geldt een bijtelling van 22%. Gebruik onze bijtelling-tool om uw bijtelling te berekenen.
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag

De Audi e-tron in beeld

Het interieur van de Audi e-tron

Digitale buitenspiegels

Lease de Audi e-tron zakelijk

De buitenspiegels van de Audi e-tron werken als een camera. De beelden die binnenkomen via de camera worden weergeven op schermen van 1200 x 800 pixels in het interieur. Doordat de spiegels kleiner zijn dan standaard spiegels, is er minder luchtweerstand.

Snel opladen

De volledig elektrische Audi e-tron

Wanneer u niet zoveel tijd heeft om de e-tron op te laden, is het mogelijk om gebruik te maken van een snellader. Doormiddel van een snellader is het mogelijk om binnen slechts 30 minuten de auto op te laden voor 80%. Hier kunt u ongeveer 333 kilometer mee rijden.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.
Alles over elektrisch leasen
Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3

Tesla Model 3

Prijs op aanvraag
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 8% bijtelling.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease

Volkswagen e-Golf

Prijs op aanvraag
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Jaguar I-Pace zakelijk lease bij DucthLease

Jaguar I-Pace

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 8% bijtelling.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!