Tesla Model X
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Tesla Model X zakelijk leasen bij DutchLease

De Tesla Model X, grote broer van de Tesla Model S is de snelste Tesla tot nu toe. Volgens oprichter Elon Musk is de Tesla Model X hiermee de snelste SUV ter wereld.  in 2,9 seconden versnelt de auto van 0 naar 100 km per uur. De Model X heeft vierwiel aandrijving en een elektromotor op iedere as. Als een van de eerste elektrische auto's beschikt de Tesla Model X standaard over een trekhaak. Net als de Model S is de Model X altijd online voor de nieuwste software updates.

Tweede model van Tesla

De Tesla Model X is na de Tesla Model S het tweede model van Tesla uitgekomen in 2015. In tegenstelling tot de Model S heeft de Model X altijd vierwiel aandrijving. De achterbank van de auto is te bereiken via de zogenaamde 'Falcon doors' die naar boven toe opengaan. De Tesla Model X bevat twee plekken voor het bewaren van baggage: de normale kofferbak en de 'frunk'; de front en trunk in één.

 

Vernieuwde Tesla Model X

Inmiddels is de Tesla Model X grondig herzien. Veranderd is de hoeveelheid chroom, dit is bij de nieuwe Tesla Model X namelijk een stuk minder geworden en ook de bumper aan zowel de voor- als achterkant is herzien. Ook is het dashboard grondig aangepakt en voorzien van een futuristisch ogend stuurwiel.

 

Long Range en Plaid uitvoering

De vernieuwde Tesla Model X kent nog maar twee uitvoeringen: de Long Range uitvoering met Dual Motor en de Plaid uitvoering voorzien van drie elektromotoren. De Long Range heeft een geschat bereik van 475 km en de Plaid een bereik van 455 km.

De Tesla Model X
  • Ruim interieur met 5, 6, of 7-zitsconfiguratie
  • 17 inch cinematic display 
  • Onafgebroken connectiviteit
  • Plaid en Longe Range uitvoering
Tesla Model X achterbank
Tesla Model X stuur
Tesla Model X
Tesla Model X middenconsole
*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Tesla Model X

Tesla Model X trekhaak

Meeste opbergruimte en trekcapaciteit

De Tesla Model X staat bekend om zijn trekcapaciteit, wat nog niet bij iedere elektrische auto vanzelfsprekend is. De model X is een ruime SUV met ruimte voor 7 personen en beschikt standaard over een trekhaak om fietsen of andere spullen eenvoudig mee te vervoeren.
Tesla Model X velgen

Nieuwe velgen en banden

De Tesla Model X beschikt over nieuwe performance banden, welke zorgen voor een betere handling en rijkwaliteit met een lagere rolweerstand. In combinatie met de vernieuwde aerodynamische wielen zorgt dit voor een geheel nieuwe look.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model Y
De Tesla Model Y
Vanaf €905 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.
BMW iX3 leasen DutchLease
BMW iX3
Vanaf €909 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
Audi Q4 e-tron zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 e-tron
Prijs op aanvraag
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.