De Tesla Model X zakelijk leasen

De Tesla Model X, grote broer van de Tesla Model S is de snelste Tesla tot nu toe. Volgens oprichter Elon Musk is de Tesla Model X hiermee de snelste SUV ter wereld.  in 2,9 seconden versnelt de auto van 0 naar 100 km per uur. De Model X heeft vierwiel aandrijving en een elektromotor op iedere as. Als een van de eerste elektrische auto's beschikt de Tesla Model X standaard over een trekhaak. Net als de Model S is de Model X altijd online voor de nieuwste software updates.

Krachtige elektrische aandrijving

 Elke Model X is uitgerust met geavanceerde aandrijflijn- en batterijtechnologieën die ongeëvenaarde prestaties, bereik en efficiëntie leveren. De nieuwe thermische architectuur maakt sneller opladen mogelijk en biedt meer kracht en uithoudingsvermogen in alle situaties. De Model X Plaid is de best presterende SUV ooit gebouwd, met het hoogste vermogen en de snelste acceleratie. Dankzij het vernieuwde batterijontwerp kunt u herhaaldelijk snel accelereren met zowel de Long Range- als de Plaid-configuratie zonder prestatieverlies te ervaren.

Gemaakt voor veiligheid

De Model X is specifiek ontworpen met het oog op veiligheid, met een stevige constructie en een batterij op de vloer voor optimale bescherming van inzittenden en minimale kans op kantelen. Daarnaast wordt elke Model X standaard geleverd met Tesla's nieuwste actieve veiligheidsfuncties, waaronder Automatic Emergency Braking, geheel kosteloos.

Long Range en Plaid uitvoering

De vernieuwde Tesla Model X kent twee uitvoeringen: de Long Range uitvoering met Dual Motor en de Plaid uitvoering voorzien van drie elektromotoren. De Long Range heeft een geschat bereik van 576 km en de Plaid een bereik van 543 km.

Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
  • Ruim interieur met 5, 6, of 7-zitsconfiguratie
  • Draaibaar 17 inch cinematic display 
  • Onafgebroken connectiviteit
  • Actieradius Long Range: 576 km (WLTP)
  • Actieradius Plaid: 543 km (WLTP)
Tesla Model X bij DutchLease
Tesla Model X bij DutchLease
Tesla Model X
Tesla Model X achterbank

De Tesla Model X leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Tesla Model X 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Tesla Model X
Tesla Model X trekhaak

Meeste opbergruimte en trekcapaciteit

Model X is ontworpen voor maximale functionaliteit, met talrijke opbergmogelijkheden, een trekvermogen van 2.300 kg, automatisch openende voorportieren, handige Falcon Wing-deuren voor eenvoudig in- en uitladen, en een standaard trekhaak voor ultieme veelzijdigheid.
Tesla Model X velgen

Indrukwekkende prestaties en optimaal design

Model X blinkt uit door indrukwekkende prestaties dankzij zijn prestatiegerichte velgen en banden, die zorgen voor uitstekende wegligging en krachtoverdracht. Bovendien is het exterieur geoptimaliseerd voor aerodynamica, waardoor het de meest aerodynamische productie-SUV ter wereld is.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
De Tesla Model Y
Van €619, voor €549 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
Jaguar I-PACE
Vanaf €1315 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.