De Jaguar I-PACE zakelijk leasen bij DutchLease

De allereerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar. Een echte sportauto door zijn All Wheel Drive technologie, maar dan wel met vijf zitplaatsen én een laadruimte van 656 liter.

Volledig elektrisch

De volledig elektrische aandrijflijn met twee elektromotoren produceert 400 pk en 696 Nm koppel. Een duw in je rug is daarmee een standaard gevoel in deze SUV. Met zijn accu van 90kWh heeft de I-Pace een actieradius van 480 kilometer (op basis van de WLTP).

Jaguar I Pace

Vanaf €1315 p/mnd*
  • Car of the year 2019
  • Volledig elektrisch
  • 80% snelladen in 45min
  • Actieradius praktijk: 380km
  • Actieradius WLTP: 480km 
  • Actieradius NEDC: 543km 
Jaguar I pace achter
Jaguar I Pace dashboard
Jaguar I pace stuur
Jaguar I Pace zij

Perfecte wegligging

Ook qua rijcomfort krijgt u in de I-Pace het echte Jaguar gevoel. De luxe en het aerodynamische, maar stoere design zijn een beleving op zich. Doordat het accupakket in de vloer van de auto ligt, heeft deze SUV een perfecte balans en stabiele wegligging.

Innerlijke rust

I-PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Details van de Jaguar I Pace
Jaguar I-Pace leasen bij DutchLease

Technologische hoogstand

Nieuwe technologieën en strakke lijnen maken de I-Pace de auto van de toekomst. Door machine learning in combinatie met de bluetooth sleutel leert de I-Pace uw patronen herkennen waardoor een optimale rij-ervaring ontstaat. En de integratie met systemen als Hue en Nest maakt alles gemakkelijker.
jaguar i pace sportiviteit dutchlease

Buitengewone ervaring

Iedere rit in de Jaguar I-Pace is een ervaring op zich. Met zijn power en vierwielaandrijving doet de I-Pace niet onder voor andere sportwagens. Een sportwagen waarmee u ook nog gemakkelijk off road kan gaan.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.