De Audi Q8 e-tron zakelijk leasen

De Audi Q8 e-tron is de toekomst van elektrisch rijden. Met een indrukwekkende accu voor maximaal rijplezier en een supersnel laadvermogen, bent u altijd klaar om op pad te gaan. Het moderne design met nieuwe Audi-logotoepassing en elegante velgen trekken de aandacht, terwijl het ruime en luxe interieur u verwennen. Bij DutchLease kunt u de nieuwe Audi Q8 e-tron zakelijk leasen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Sneller laden, sneller onderweg

De Audi Q8 e-tron beschikt over een grotere accu en een hoger laadvermogen van 170 kW. De accu heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius van 578 KM oplevert. Daarnaast is opladen eenvoudig, waar u ook bent, en tijdens het rijden herwint uw Audi energie. Snel laden en snel de weg weer op!

 

Volledig elektrische quattro-prestaties

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie dankzij de elektromotoren. De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving verdeelt de krachten permanent en volledig variabel over voor- en achteras, wat zorgt voor een uitmuntende tractie en rijstabiliteit. Klaar voor elektrische prestaties zoals nooit tevoren.

Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
  • Sneller opladen
  • Vernieuwd uiterlijk
  • Quattro-vierwielaandrijving
  • Actieradius WLTP: 578 km
Audi Q8 e-tron bij DutchLease
Audi Q8 e-tron bij DutchLease
Audi Q8 e-tron bij DutchLease
Audi Q8 e-tron bij DutchLease

De Audi Q8 e-tron leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Q8 e-tron 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron bij DutchLease

Aantrekkelijk en ruim interieurdesign

Geniet van het verfijnde interieur van de volledig elektrische Audi Q8 e-tron, met hoogwaardige materialen en geavanceerde digitale functies. Comfortabel voor drie volwassenen op de achterbank, en met een royale kofferbak van 569 liter.
Audi Q8 e-tron bij DutchLease

Optimaliseer uw rijervaring

Optimaliseer je rijervaring Met Apple Music geniet u van muziek in de auto uit uw persoonlijke bibliotheek. MMI en Audi connect houden u geïnformeerd met e-tron-routeplanning en belangrijke reisgegevens. Bovendien biedt Functions on Demand flexibiliteit bij het aanpassen van uw auto via de myAudi-app.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volvo EC40
Vanaf €725 p/mnd*
Rij volledig elektrisch in deze Volvo EC40. Een vlotte auto met een kenmerkend uiterlijk. Lease de Volvo EC40 zakelijk bij DutchLease.
Jaguar I-PACE
Vanaf €1315 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.
De Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.