De BMW i5 zakelijk leasen

Op zoek naar een elektrische zakenlimousine die naadloos aansluit op uw professionele behoeften? De BMW i5 biedt een uitstekende oplossing voor zakelijke lease. Met een actieradius tot 582 km, snelle laadtijden en het vertrouwde BMW iDrive-systeem, combineert de BMW i5 stijl, prestaties en efficiëntie op een unieke manier. Of het nu gaat om representatief vervoer voor zakelijke vergaderingen of een duurzame toevoeging aan uw wagenpark, de BMW i5 staat garant voor een hoogwaardige rijervaring. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Actieradius en laadsnelheid

Met een actieradius tot 582 km WLTP bent u met de BMW i5 altijd verzekerd van voldoende bereik, of u nu lange afstanden aflegt of in de stad rijdt. Het standaard model biedt al indrukwekkende prestaties, maar voor wie op zoek is naar nog meer autonomie, biedt de luxe uitvoering een maximale actieradius die aan al uw behoeften voldoet. Dankzij het krachtige accupakket en de gemiddelde laadtijd van slechts 24 minuten van 20% naar 80% bij een snellader, bent u altijd snel weer onderweg, zonder lang te hoeven wachten.

Bijtelling

De BMW i5 valt binnen een gunstig bijtellingspercentage, waardoor u als zakelijke rijder kunt profiteren van aantrekkelijke fiscale voordelen. Wilt u weten wat dit betekent voor uw situatie? Gebruik dan onze handige bijtellingscalculator om eenvoudig en snel uw bijtelling te berekenen.

De BMW i5

  • Actieradius tot 582 km
  • Elektrische zakenlimousine
  • Snelle laadtijden
  • BMW iDrive
BMW i5 zakelijk leasen
BMW i5 zakelijk leasen
BMW i5 zakelijk leasen
BMW i5 zakelijk leasen

De BMW i5 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW i5

BMW i5 zakelijk leasen

Iconic Glow

In het donker is de BMW nierengrille Iconic Glow een onmiskenbaar kenmerk, met zijn opvallende witte lichtaccenten die zowel bij stilstand als tijdens het rijden de contouren van de grille benadrukken. Deze unieke feature zorgt voor een onderscheidende uitstraling en laat de BMW i5 ook in de nacht schitteren.
BMW i5 zakelijk leasen

Panoramadak

Het glazen panoramadak van de BMW i5 geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Met meer natuurlijk licht dat het interieur binnenstroomt, genieten alle inzittenden van een ruimtelijke ervaring, waardoor elke rit nog aangenamer wordt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Mercedes EQA
Vanaf €740 p/mnd*
Volledig elektrische cross-over voorzien van alle moderne technologie.
NIO ET7
Vanaf €1085 p/mnd*
Een combinatie van de nieuwste technologie en modern design komen samen in de NIO ET7. Ontworpen voor intelligent rijden met een bereik van 580 km WLTP.