De nieuwe Tesla Model S

Vanaf €1075 p/mnd*
Tesla Model S zakelijk leasen
Zo veilig en sensationeel mogelijk: daar is Model S voor ontworpen. Door autopilot functies van Tesla wordt het rijden op de snelweg veiliger, en minder stressvol. De volledig elektrische auto is met maar 4% bijtelling te leasen. Een Tesla leasen wordt hierdoor nog aantrekkelijker. Naast slimme en innovatieve functies is Model S qua design een prachtige sedan. Full LED-koplampen, een 17 inch touchscreen dat richting de bestuurder is gedraaid, het helpt allemaal mee aan de beleving van de unieke Tesla Model S.

Tesla-taks

Waar in 2018 de bijtelling voor een Tesla nog 4% bedraagt, zal in 2019 alleen nog 4% bijtelling worden betaald over de eerste 50.000 euro. Boven dit bedrag geldt een bijtelling van 22%. Rijd u graag zakelijk een Tesla en bij voorkeur met 4% bijtelling, wees er dan snel bij. DutchLease informeert u graag over de beschikbaarheid van voorraadmodellen.
 

Optimalisatie van motoren

Wat bijzonder aan Model S is, zijn de twee motoren die zich voor- en achterin de auto bevinden. Hierdoor controleert Model S digitaal en onafhankelijk de koppeling van de voor- en achterwielen. Alles in de Tesla zorgt voor optimalisatie van de veiligheid. U kunt Tesla Model S leasen voor een vast bedrag per maand via DutchLease.

Vanaf €1075 p/mnd*

Bijtellingspercentage: 4%


De Tesla Model S

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk
  • 80% snelladen in 40 min
  • Actieradius Zomer: 475 km
  • Actieradius Winter: 350 km
  • Actieradius WLTP: 450 km
Tesla Model S in beeld
Tesla Model S leasen omdat...
Alles over elektrisch leasen
Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

... 1 touchscreen bijna alle functies regelt

Tesla Model S leasen bij DutchLease

Open uw panoramadak, pas uw airconditioning aan of verander van muziek met één aanraking op het scherm. Agenda synchronisatie zorgt er voor dat u weet waar u heen moet en door een real-time update van het energieverbruik en het bereik bent u altijd op de hoogte van uw verbruik.

 

... Er voor uw veiligheid wordt gezorgd

Lease de volledig elektrische Tesla Model S zakelijk bij DutchLease

De aluminium carrosserie is versterkt met stalen rails. Dit beschermt u tegen eventuele aanrijdingen. De inzittenden en de accu worden beschermd wanneer er een ongeluk vanaf de zijkant plaatsvindt. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u beschermt met zes airbags voor en achter.

* Leasetarief Tesla Model S 75kWh D 334pk AWD S. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!