Tesla Model S zakelijke lease

Zo veilig en sensationeel mogelijk: daar is de Tesla Model S voor ontworpen. De Amerikaanse Tesla Model S is één van de eerste elektrische auto's met een indrukwekkende actieradius. De reden dat de Tesla Model S met zakelijk lease favoriet is onder leaserijders.

Tesla Model S zakelijk leasen

De Tesla Model S least u met full operational lease bij DutchLease. Voor een vast bedrag per maand heeft u geen omkijken meer naar financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Met het fiscale voordeel van maar liefst 16% bijtelling blijft de Tesla Model S een fijne zakelijke lease auto. Bereken de netto bijtelling met onze bijtellingscalculator.

Elektrische aandrijflijn

Elke Model S heeft aandrijflijn- en batterijtechnologieën die garantie bieden voor ongeëvenaard vermogen, bereik en efficiëntie. De Tesla accelereert van 0 naar 100 km per uur in 3,2 seconden. Daarmee is de Model S één van de snelst optrekkende elektrische sedans ter wereld is. Sneller opladen is mogelijk dankzij de nieuwe thermische architectuur van de module en het pakket. Bovendien krijgt u meer kracht en uithoudingsvermogen onder alle omstandigheden.

Model S en Model S Plaid

De Tesla Model S zakelijk leasen doet u in verschillende uitvoeringen. De uitvoering met de meest aantrekkelijke actieradius is de standaard Model S met 634 km (WLTP). De Model S Plaid beschikt over een actieradius van 600 km (WLTP). Deze afstanden zijn vergelijkbaar met de afstand die je met een benzine auto aflegt op een volle tank.

Tesla Model S

Vanaf €1269 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Snelladen tot wel 322 km in 15 min
  • Actieradius Model S: 634 km (WLTP)
  • Actieradius Model S Plaid: 600 km (WLTP)
     
Tesla Model S red
Tesla Model S bij DutchLease
Tesla Model S bij DutchLease
Tesla model s red grill

De Tesla Model S leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Tesla Model S 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De toekomst van autorijden

Autopilot helpt bij het sturen, accelereren en remmen van uw auto binnen de rijstrook terwijl u actief toezicht houdt. De nieuwste verbeteringen zijn direct toegankelijk via draadloze software-updates. Full Self-Driving-capaciteit voegt extra functies toe en verbetert huidige functies, waardoor uw auto met de tijd nog capabeler wordt. Denk hierbij aan navigeren met autopilot, auto lane change en automatisch inparkeren.

De details van de Tesla Model S

Tesla Model S bij DutchLease

Eén touchscreen die bijna alle functies regelt

Open uw panoramadak, pas uw airconditioning aan of verander van muziek met één aanraking op het draaibare 17" touchscreen. Agenda synchronisatie zorgt er voor dat u weet waar u heen moet en door een real-time update van het energieverbruik en het bereik bent u altijd op de hoogte van uw verbruik.
Tesla Model S bij DutchLease

Optimale bescherming voor inzittenden

Veiligheid staat centraal bij elke Tesla. De Model S beschikt over goede bescherming tegen frontale botsingen en zijwaartse aanrijdingen. Daarnaast is er een zeer laag risico op over de kop slaan. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u beschermt met zes airbags voor en achter.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
Jaguar I-PACE
Vanaf €1315 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.