De Tesla Model S
Prijs op aanvraag
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Tesla Model S zakelijk leasen bij DutchLease

Zo veilig en sensationeel mogelijk: daar is de Tesla Model S voor ontworpen. De Amerikaanse Tesla Model S is een van de eerste elektrische auto's met een indrukwekkende actieradius en daarmee een trendsetter in het zakelijke leasen van elektrische auto's. In 2012 verscheen de eerste Tesla Model S op de markt. Inmiddels is het een veel geleasede auto en een favoriet onder leaserijders. De Tesla accelereerd van 0 naar 100 km per uur in 2,6 seconden, waarmee de Tesla jarenlang de snelst optrekkende sedan ter wereld is geweest. Met het fiscale voordeel van maar liefst 16% bijtelling blijft de Tesla Model S een fijne zakelijke lease auto.

Tesla-taks

Sinds 2019 wordt de bijtelling voor elektrische auto's in tweeën gesplitst. Dit resulteert in de volgende regels voor 2020: Tot €45.000 betaald u 8% bijtelling, over de waarde boven de €45.000 euro geldt een bijtelling van 22%. Maar let op: u betaalt alleen bijtelling als u de auto ook privé rijdt.

De Tesla Model

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk
  • 80% snelladen in 40 min
  • Actieradius 593 km (WLTP)
     
Tesla Model S red
Tesla Model S cream interior
Tesla model s cream interior
Tesla model s red grill

Optimalisatie van motoren

Wat bijzonder is aan de Tesla Model S, is dat de twee motoren zich voor- en achterin de auto bevinden. Hierdoor controleert de Model S digitaal en onafhankelijk de koppeling van de voor- en achterwielen. Alles in de Tesla zorgt voor optimalisatie van de veiligheid.

Long Range en Long Range Plus

De Tesla Model S leasen doet u in verschillende uitvoeringen. De uitvoeringen met de meest aantrekkelijke actieradius zijn de 'Long Range' 610 km (WLTP) en de 'Long Range Plus'. Waarvan de Long Range Plus een nieuwe uitvoering is welke voorlopig alleen uit komt op de Amerikaanse markt. Het zou bij deze uitvoering gaan om een actieradius van meer dan 630 km. Dit is vergelijkbaar met de afstand die je met een benzine auto aflegt met een volle tank.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Tesla Model S

Tesla Model S leasen bij DutchLease

Eén touchscreen die bijna alle functies regelt

Open uw panoramadak, pas uw airconditioning aan of verander van muziek met één aanraking op het scherm. Agenda synchronisatie zorgt er voor dat u weet waar u heen moet en door een real-time update van het energieverbruik en het bereik bent u altijd op de hoogte van uw verbruik.
Tesla Model S Teaser veiligheid

En voor uw veiligheid wordt gezorgd

De aluminium carrosserie is versterkt met stalen rails. Dit beschermt u tegen eventuele aanrijdingen. De inzittenden en de accu worden beschermd wanneer er een ongeluk vanaf de zijkant plaatsvindt. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u beschermt met zes airbags voor en achter.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi E-tron Sportback DutchLease
Audi e-tron
Vanaf €1025 p/mnd*
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Jaguar I-Pace DL
Jaguar I-PACE
Vanaf €1099 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.
Polestar 2 DutchLease
Polestar 2
Vanaf €749 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.