De nieuwe Tesla Model S

Prijs op aanvraag

De Tesla Model S zakelijk leasen bij DutchLease

Zo veilig en sensationeel mogelijk: daar is de Tesla Model S ooit voor ontworpen. De Amerikaanse Tesla Model S is een van de eerste elektrische auto's met een indrukwekkende actieradius. In 2012 verscheen de eerste Tesla Model S op de markt. Inmiddels is het een veel geleasede auto en een favoriet onder onder andere taxichauffers. De Tesla trekt van 0 naar 100 km per uur in 2,6 seconden, waarmee de Tesla jarenlang de snelst optrekkende sedan ter wereld is geweest. Met het fiscale voordeel van maar liefst 8% bijtelling blijft de Tesla Model S een fijne zakelijke lease auto.

Tesla-taks

Sinds 2019 wordt de bijtelling voor elektrische auto's in tweeën gesplitst. Dit resulteert in de volgende regels voor 2020: Tot €40.000 geldt een bijtelling van 8%. Over de waarde boven de €45.000 euro geldt een bijtelling van 22%. Maar let op: u betaalt alleen bijtelling als u de auto ook privé rijdt. 
 
 

Optimalisatie van motoren

Wat bijzonder is aan de Tesla Model S, is dat de twee motoren zich voor- en achterin de auto bevinden. Hierdoor controleert de Model S digitaal en onafhankelijk de koppeling van de voor- en achterwielen. Alles in de Tesla zorgt voor optimalisatie van de veiligheid.  

 

Long Range en Long Range Plus

De Tesla Model S leasen doet u in verschillende uitvoeringen. De uitvoeringen met de meest aantrekkelijke actieradius zijn de 'Long Range' en de 'Long Range Plus'. Waarvan de Long Range Plus een nieuwe uitvoering is welke voorlopig alleen uit komt op de Amerikaanse markt. Het zou bij deze uitvoering gaan om een actieradius van 628 km. Dit is vergelijkbaar met de afstand die je met een benzine auto aflegt met een volle tank.

Prijs op aanvraag

Prijs op basis van: Tesla Model S Long Range AWD

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


De Tesla Model S

  • Volledig elektrisch
  • Snelladen mogelijk
  • 80% snelladen in 40 min
  • Actieradius Zomer: 475 km
  • Actieradius Winter: 350 km
  • Actieradius WLTP: 450 km
Elektrisch leasen komt met fiscaal voordeel
Onze leaseadviseurs en accountmanagers adviseren u graag
Tesla Model S in beeld

Eén touchscreen die bijna alle functies regelt

Tesla Model S leasen bij DutchLease

Open uw panoramadak, pas uw airconditioning aan of verander van muziek met één aanraking op het scherm. Agenda synchronisatie zorgt er voor dat u weet waar u heen moet en door een real-time update van het energieverbruik en het bereik bent u altijd op de hoogte van uw verbruik.

 

En voor uw veiligheid wordt gezorgd

Lease de volledig elektrische Tesla Model S zakelijk bij DutchLease

De aluminium carrosserie is versterkt met stalen rails. Dit beschermt u tegen eventuele aanrijdingen. De inzittenden en de accu worden beschermd wanneer er een ongeluk vanaf de zijkant plaatsvindt. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan bent u beschermt met zes airbags voor en achter.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Alles over elektrisch leasen
Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Jaguar I-Pace zakelijk lease bij DucthLease

Jaguar I-Pace

Prijs op aanvraag
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 8% bijtelling.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Hyundai zakelijk lease

Hyundai IONIQ Electric

Vanaf €549 p/mnd*
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!