De Mercedes-Benz EQA zakelijk leasen 

Onder de elektrische voertuigen van Mercedes is de Mercedes EQA het instapmodel. De auto kenmerkt zich door het dynamisch design, wat verwant is aan het design van de Mercedes GLA. Zowel qua looks als qua technologie is de GLA vooruitstrevend.

De EQA uitvoeringen

De volledig elektrische Mercedes EQA verschijnt in drie verschillende uitvoeringen: De standaarduitvoering, met onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, high performance led-koplampen en sfeerverlichting, De 'Electric Art', met Multifunctioneel stuurwiel, ARTICO lederlook bekleding in rosé of titaangrijs en instaplijsten verlicht met EQA opschrift. En de AMG-Line, met AMG-Styling met warmtewerend donkergetint glas, Lederlook ARTICO zwart interieur, AMG vloermatten en AMG pedalen.

 

Actieradius van 420 km

De Mercedes EQA wordt gelanceerd met de EQA 250 met een actieradius van 420km. Andere varianten van de EQA zullen volgen, namelijk nóg atletischer vormen met vierwielaandrijving met extra aandrijflijn.

Mercedes-Benz EQA

Vanaf €740 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • 430-424 km actieradius
  • Compacte atletische vormgeving
  • Markante designelementen
Mercedes EQA zakelijke lease
Mercedes EQA zakelijke lease
Mercedes EQA leasen
Mercedes EQA lease

Elektrische modellen met een nieuwe look

De Q-modellen van Mercedes-Benz hebben een geheel ander design dan het design zoals u dit van Mercedes gewend bent. De modellen zitten qua omvang tussen de A en C modellen in. Zo is ook de EQA een stuk ronder en een stukje hoger dan de al bekende modellen. De EQA is wel goed te vergelijken met de GLA, de crossover van de A-Klasse. De EQA staat namelijk op hetzelfde platform als de GLA.

 

Inhoud van 340 liter

De inhoud van de Mercedes-Benz EQA is redelijk bescheiden,  voor zowel de passagiers op de achterbank als in de achterbank is iets minder ruimte dan bij de GLA, de versie met de verbrandingsmotor. De ruimte in de achterbak wordt onder andere ingenomen door de optie om laadkabels te bewaren.

 

Full Operational lease de Mercedes-Benz EQA bij DutchLease

Wilt u persoonlijk en snel geholpen worden en profiteren van het gemak van één vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van uw situatie, neem dan contact op met onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende offerte binnen 24 uur.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Mercedes-Benz EQA
Mercedes interieur

Veiligheid en comfort

De Mercedes-Benz EQA bevat sensoren welke gekoppeld zijn aan intelligente assistentiesystemen. Deze intelligente assistentiesystemen kunnen u in bepaalde situaties waarschuwen voor gevaar. Zo wordt u en andere verkeersdeelnemers beschermd.
Mercedes opladen

Digitale service Mercedes me Charge

De Mercedes me Charge biedt in heel Europa toegang tot een groot aantal publieke oplaadpunten. Hieronder vallen ook de snellaadpunten van IONITY. Hiermee kunt u uw EQA maximaal met 100kW in circa 30 min naar 80% opladen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.
Škoda Enyaq
Vanaf €585,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.