Citroën Ë-C3 zakelijk leasen

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte auto voor zakelijk gebruik? De Citroën Ë-C3 staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Met zijn krachtige 100 kW snellader, het onmiskenbare comfort van Citroën, een lage fiscale waarde en standaard parkeersensoren achter, biedt de Ë-C3 de ideale oplossing voor uw zakelijke rijbehoeften. De Citroën Ë-C3 is er in twee uitvoeringen: de Ë-C3 You en de Ë-C3 Max. Beide modellen combineren stijl, comfort en prestaties op een manier die perfect is afgestemd op zakelijk gebruik. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Actieradius

Met een actieradius tot 320 km WLTP is de Citroën Ë-C3 een ideale metgezel voo zakelijke ritten. Of u nu naar vergaderingen gaat of klanten bezoekt, u kunt rekenen op voldoende bereik om uw bestemming te bereiken. Dankzij het geavanceerde accupakket en de snellaadtechnologie is opladen snel en eenvoudig, met een gemiddelde laadtijd van slechts 26 minuten van 20% naar 80% bij een snellader.

Bijtelling

Door de lage fiscale waarde valt de Citroën Ë-C3 volledig binnen de bijtelling van 16%, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zakelijke lease. Wilt u weten hoeveel netto bijtelling u betaalt? Gebruik onze handige bijtellingscalculator voor een nauwkeurige berekening op maat.

Citroën Ë-C3
Vanaf €438 p/mnd*
  • Ook met 100 kW snellader
  • Het echte Citroën comfort
  • Lage fiscale waarde
  • Standaard parkeersensoren achter
Citroën Ë-C3 zakelijk leasen
Citroën Ë-C3 zakelijk leasen
Citroën Ë-C3 zakelijk leasen
Citroën Ë-C3 zakelijk leasen

De Citroën Ë-C3 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Citroën 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.


*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Citroën Ë-C3

Citroën Ë-C3 zakelijk leasen

E-routes app

Met de Citroën E-Routes app heeft u de ideale reisgenoot in handen. Deze app biedt niet alleen een efficiënte routeplanner, maar houdt ook uw acculading in de gaten en voegt indien nodig extra laadstops toe onderweg.
Citroën Ë-C3 zakelijk leasen

Connect One

U bent altijd verbonden tot connected services die aan uw veiligheid bijdragen. Zoals pechhulp en noodoproepen voor onderweg.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Renault ZOE

Vanaf €529 p/mnd*
De Renault ZOE wordt standaard geleverd als automaat. Op het design van de Renault ZOE zijn meer dan 60 patenten aangevraagd.

Opel Corsa

Vanaf €395 p/mnd*
De Opel Corsa heeft een opvallend design dat zowel modern als tijdloos is. Met zijn gestroomlijnde carrosserie, kenmerkende Opel-grille en elegante lijnen trekt deze auto gegarandeerd de aandacht op de weg.
Peugeot e-208
Vanaf €495 p/mnd*
Sportieve en compacte hatchback met stille en krachtige aandrijflijn.