DS zakelijk leasen bij DutchLease

DS zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Een DS zakelijk leasen

Bent u aan het overwegen om een DS zakelijk te leasen? Dan bent u bij DutchLease in ieder geval aan het goede adres! DS Automobiles is een Frans automerk, onderdeel van de autogroep PSA Peugeot Citroën. Het merk is in 2015 ontstaan als afsplitsing van Citroën, en onderscheidt zich van dat merk door de sportieve en luxueuze uitstraling. Onze leaseadviseurs gaan graag met u op zoek naar de een model dat bij u past. Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee.
DS zakelijk lease
Lease extra voordelig een gebruikte DS
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

DS leaseproducten

DS Full Operational Lease

Met Full Operational Lease rijdt u 100% zorgeloos in uw nieuwe auto. Per maand betaalt u een vast bedrag per maand inclusief onverwachte kosten. Het vaste maandbedrag wordt vooraf vastgesteld en bestaat uit alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten. Onderhoud, reparaties en een all-risk dekking zitten dus bij het maandbedrag inbegrepen. Het grootste voordeel van Full Operational Lease is dat u niet voor verrassingen komt te staan. 

DS Flexible Lease

Een product dat meer flexibiliteit biedt is Flexible Lease. Dit product biedt kortlopende leasecontracten, met de mogelijkheid het contract op te zeggen na 12 maanden. Met Flexible Lease profiteert u ook van de voordelen van Full Operational Lease, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt inclusief alle kosten. Flexible Lease geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo uw bedrijfsactiviteiten te realiseren. 

Andere leaseproducten

Wilt u meer weten over de leaseproducten die wij u aan kunnen bieden? Neem contact op met een van onze collega's of bekijk welke leaseproducten het beste bij u en uw wensen passen.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking