De Fiat Ducato zakelijk leasen

De Fiat Ducato is een efficiënte en betrouwbare bedrijfswagen. Met zijn lage brandstofverbruik, verminderde CO2-uitstoot en lichtgewicht ontwerp is het een slimme keuze voor ondernemers die waarde hechten aan zowel prestaties en efficiency. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Efficiëntie in beweging

De Fiat Ducato bedrijfswagen wordt aangedreven door geavanceerde Multijet-motoren van de nieuwste generatie. Deze krachtige motoren zijn ontworpen voor zowel lichte als zware vrachten en hebben technologische verbeteringen ondergaan om een lager brandstofverbruik, verminderde CO₂-uitstoot en een lager gewicht te garanderen. Een innovatieve keuze voor de moderne ondernemer.

Fiat Ducato

Van €625, voor €565 p/mnd*
  • Efficiënt brandstof verbruik
  • Laadvermogen tot 1.500kg
  • Laadruimte tot 17m3
Fiat Ducato zakelijk leasen
Fiat Ducato zakelijk leasen
Fiat Ducato zakelijk leasen
Fiat Ducato zakelijk leasen

De Fiat Ducato zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Ducato zorgeloos met Full Operational Lease. Kiest u voor deze leasevorm, dan nemen wij alles uit handen: zorg voor financiering, onderhoud, verzekering én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Fiat Ducato
Fiat Ducato zakelijk leasen

Altijd en overal een volle batterij

Met het 230V-stopcontact kunt u elektronica zoals laptops en smartphones opladen, ook batterijen voor elektrisch gereedschap. Met een vermogen tot 150 watt heeft u altijd voldoende energie, zonder zorgen over lege batterijen.
Fiat Ducato zakelijk leasen

Kristalhelder zicht

De digitale binnenspiegel met 9'' LCD-display biedt kristalhelder zicht op de weg achter u, tijdens het rijden en parkeren. U profiteert van een onbelemmerd beeld dankzij de HD-breedhoekcamera in de behuizing van het derde remlicht.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Mercedes Vito

Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!

Volkswagen Crafter

Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.