Ford zakelijk leasen
Ford zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Een Ford leasen die past bij uw wensen

DutchLease is dé leasemaatschappij die zich richt op MKB Nederland. Wij zijn een allround leasemaatschappij wat betekent dat wij alle merken en modellen kunnen leveren. Een Ford leasen is bij ons dus mogelijk, of u nu op zoek bent naar een Ford Fiesta of een Ford bedrijfswagen. Vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte aan, dan ontvangt u deze binnen 24 uur.

Dé allround leasemaatschappij

DutchLease is een allround leasemaatschappij, wat wil zeggen dat wij u alle merken en modellen mogen aanbieden. DutchLease is specialist in het ontzorgen van MKB'ers bij de keuze van auto's voor in het wagenpark en het managen van het wagenpark. Wij denken vanaf het eerste contact met u mee en brengen van het begin af aan uw wensen en eisen duidelijk in kaart. Gedurende uw leasecontract voorzien wij u van gedreven en persoonlijk advies en heeft u bij ons altijd één vast contactpersoon die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw wagenpark.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

Ford leaseaanbod uitgelicht

Ford Fiesta operational lease
Ford Fiesta
Vanaf €405 p/mnd*
De nieuwe Ford Fiesta brengt een hoop geavanceerde functies en systemen met zich mee! Rijplezier gegarandeerd.
Ford Puma zakelijk leasen
Ford Puma
Vanaf €479 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
Ford Transit zakelijke lease
Ford Transit Connect
Vanaf €445 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen. De Transit Connect zorgt ervoor dat u elke werkdag goed begint en eindigt.
Ford Kuga zakelijke lease
Ford Kuga
Vanaf €595 p/mnd*
De Ford Kuga is een opmerkelijk efficiënte auto voorzien van de nieuwste technologie.
Ford Focus
Ford Focus
Vanaf €479 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.
Ford Puma
Lease extra voordelig een gebruikte Ford
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

De oprichter Henry Ford

Het merk Ford is wereldwijd een van de grootste autofabrikanten. In 1903 richtte Henry Ford de Ford Motor Company op en in 1908 ontwierp hij het T model. Met dit model is Ford over de hele wereld bekend geworden. Later werd het T model ook door andere bedrijven overgenomen. Populaire modellen van nu zijn de Ford Fiesta, de Ford Mustang, de Ford Ranger en de Ford Transit. Ford biedt voor iedere behoefte een andere auto aan.


Verschillende leasevormen

Een Ford leasen betekent ook een leasevorm kiezen. Bij DutchLease bieden wij u de keuze uit een breed scala aan leaseproducten. Zo heeft u de keuze uit de volgende leaseproducten: Full Operational Lease; de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. U bent met Full Operational Lease verzekerd van de beste service en heeft keuze uit alle modellen en merken. Flexible Lease; hét leaseproduct dat u toestaat flexibel om te gaan met mobiliteit. Occasion Lease; het populaire leaseproduct van DutchLease waarmee u jong gebruikte auto's least welke direct beschikbaar zijn.

 

 

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar. 

Persoonlijk en snel een Ford zakelijk leasen

DutchLease staat voor snel, persoonlijk en gedreven. Een snelle afhandeling van uw vraag of verzoek, persoonlijke service door een vast contactpersoon die weet wat het beste voor u is en gedreven om de best mogelijke service te verlenen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Klanttevredenheid is voor ons heel erg belangrijk. Nieuwsgierig wat u per maand gaat betalen voor de leaseauto van uw dromen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!