De Ford E-transit zakelijk leasen

Ford heeft een emissievrije bestelwagen welke voor elke klus kan worden ingezet. U kunt voor uw bedrijf normale bedrijfswagen in verschillende lengtes en hoogtes maar ook voor een chassis cabine waar u zelf uw gewenste opbouw op kan zetten.

Innovatie in de Transit

De Ford Transit onderscheid zich qua innovatie ook van zijn concurrenten. Er zijn meerdere rijhulpsystemen welke ervoor zorgt dat de berijder zich zeer veilig door het verkeer kan bewegen. Daarnaast zijn optionele mogelijkheden om zelf vanuit de Ford Transit uw gereedschap voor stroom te voorzien.

Rijbereik en laadsnelheid

De Ford Transit is voorzien van een accupakket 68 kWh waardoor u op een rijbereik heeft van 317 kilometer op basis van WLTP.  Daarnaast laadt een uw bus bij een openbare laadpaal op met ongeveer 7 uur en het maximale laadvermogen bij een snellader is 115kW.

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen met veel mogelijkheden en innovatie, dan geven wij u graag alle informatie over het leasen van de Ford Transit.

Ford E-transit
Vanaf €940 p/mnd*
  • Volledig elektrische aandrijving
  • Ruim interieur
  • Indrukwekkende laadcapaciteit
  • Geavanceerde technologie en connectiviteit
  • Actieradius tot 317 km

De Ford E-transit leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Ford 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Ford E-transit

Ford Sync 4

Sync 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer.

Pro power onboard

Met een grote elektrische accu kunt u uw gereedschap overal van stroom voorzien. De Pro power onboard is verkrijgbaar als extra optie en levert 2,3 kW vermogen zonder externe generator. Zo kunt u al uw gereedschap aansluiten op de 230-voltaansluiting in de cabine.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Vanaf €835 p/mnd*
De ID. Buzz Cargo: dé nieuwe elektrische bedrijfswagen. Het design is een eerbetoon aan de legendarische T1.
Renault Master E-tech
Vanaf €1065 p/mnd*
De Renault Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met veel ruimte, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.