De Ford Puma zakelijk leasen bij DutchLease

De nieuwe Ford Puma zorgt ervoor dat u schoner kan rijden dankzij de geavanceerde EcoBoost Hybrid benzine- motoren. Ieder element van de Ford Puma is ontworpen om elke rit die u maakt zo aangenaam te laten verlopen. De auto zit vol met slimme technologieën. De Ford Puma zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Rijd met plezier dankzij innovatieve functies

De Ford Puma zorgt ervoor dat u altijd met plezier rijdt, dankzij zijn innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om u soepeler te laten schakelen en u te helpen bij het remmen en sturen. De Puma heeft ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en u waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
  • Co-Pilot360
  • Ruime achterbak
  • EcoBoost Hybrid benzine- motoren
  • Comfort en gemak
Ford Puma zakelijk leasen bij DutchLease
Ford Puma zakelijk leasen bij DutchLease
Ford Puma zakelijk leasen bij DutchLease
Ford Puma zakelijk leasen bij DutchLease

Internationale 'Motor van het Jaar'

Schoon rijden zonder compromis: dat doe je met de 1,0 liter Ford EcoBoost-benzinemotor, zeven maal verkozen tot de 'Internationale Motor van het Jaar'. De Ford Puma beschikt over een 125 pk motor.

 

Blind Spot Information System

Het Blind Spot Information System maakt gebruik van radarsensoren om auto's te detecteren die verborgen kunnen zijn in de dode hoek aan beide zijden van de auto. De radarsensoren bevinden zich aan beide zijden van de Puma en waarschuwen met een oranje lampje dat duidelijk zichtbaar is in de zijspiegels.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Ford Puma

ford puma zakelijk leasen bij DutchLease

SYNC 3 infotainment-systeem en de FordPass Connect

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heeft u toegang tot uw favoriete smartphone-apps. Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies.
Ford Puma leasen bij Dutchlease

Ruime en handige opbergruitmes

Met zijn ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, vind u in de Ford Puma de veelzijdige auto voor alles wat u wilt doen. De slimme MegaBox in de achterbak biedt 80 liter extra ruimte voor voorwerpen tot wel 115 cm hoog. Hij is bovendien voorzien van een waterdichte voering en een aftapplug.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
De nieuwe en krachtige MINI Electric, iconisch en elektrisch.
SEAT Leon ST
Vanaf €649 p/mnd*
De SEAT Leon is een sportieve en stijlvolle stationwagen met strak design.