De Jeep Avenger zakelijk leasen bij DutchLease

De Jeep Avenger is een volledig elektrische compacte SUV die geen grenzen kent, met een indrukwekkend uiterlijk dat modern design combineert met authentieke Jeep-stijl. Deze krachtige auto is ontworpen voor dagelijkse avonturen en verkent nieuwe werelden met zijn imposante wielen, gespierde uitstraling en iconische Jeep-kenmerken, zoals de zevensleufs grille en full-led-koplampen.

Volledig elektrisch

De Avenger biedt nul emissies en 100% avontuur en passie, met een elektrische actieradius van maximaal 400 km WLTP en tot 550 km in de stad*. De standaard snellaadmodus maakt het mogelijk om in 3 minuten 30 km (gemiddelde dagelijkse behoefte) op te laden en om van 20% naar 80% te gaan in 24 minuten.

 

Allroad prestaties

De nieuwe Avenger behoudt het avontuurlijke Jeep-karakter met Selec-Terrain voor grip in diverse omstandigheden, Hill Descent Control voor steile hellingen, en ruime bodemvrijheid voor off-road ritten.

 

Technologie en veiligheid 

De Jeep Avenger heeft een geïntegreerd veiligheids- en rijassistentiesysteem dat automatisch de afstand tot andere voertuigen op de snelweg bewaakt en de rijbaanassistent houdt de auto indien nodig in het midden van de rijstrook met actieve stuurcorrecties.

Jeep Avenger

Vanaf €549 p/mnd*
  • Car of the year 2023
  • Volledig elektrisch
  • 20-80% snelladen in 24min
  • Actieradius WLTP: 550km 
  • Elektrisch vermogen: 115 kW (156 pk)

De Jeep Avenger leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Jeep 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Details van de Jeep Avenger

Geen gebrek aan opbergruimte

De Jeep Avenger beschikt over meer dan genoeg opbergruimte. De kofferbak biedt een bagageruimte van wel 355 liter. Het interieur beschikt ook over veel ruimte voor alledaagse voorwerpen en heeft met 34 liter interne opbergruimte de grote van een handbagagekoffer.

Digitale interface

De innovatieve cockpit van is voorzien een 7-inch display in het instrumentenpaneel dat je op de hoogte houdt van alle relevante rijinformatie, en een 10,25-inch tabletscherm op je dashboard met toegang tot alle infotainment functies, maar ook de Jeep Uconnect services.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.