Jeep Avenger
Vanaf €549 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Jeep Avenger zakelijk leasen bij DutchLease

Het allereerste volledig elektrische model van Jeep is ontworpen en geproduceerd in Europa. Dankzij de unieke combinatie van capaciteit, stijl, functionaliteit en technologie past de Avenger perfect bij de behoeftes van zakelijke klanten. 

Volledig elektrisch

De Avenger biedt nul emissies en 100% avontuur en passie, met een elektrische actieradius van maximaal 400 km WLTP en tot 550 km in de stad*. De standaard snellaadmodus maakt het mogelijk om in 3 minuten 30 km (gemiddelde dagelijkse behoefte) op te laden en om van 20% naar 80% te gaan in 24 minuten.

Jeep Avenger

  • Car of the year 2023
  • Volledig elektrisch
  • 80% snelladen in 24min
  • Actieradius WLTP: 550km 
  • Elektrisch vermogen: 115 kW (156 pk)

De Jeep Avenger leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Jeep 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Details van de Jeep Avenger

Geen gebrek aan opbergruimte

De Jeep Avenger beschikt over meer dan genoeg opbergruimte. De vierkante kofferbak is een meter breed en zeer flexibel ingericht waardoor je . Het interieur beschikt ook over veel ruimte voor alledaagse voorwerpen en heeft met 34 liter interne opbergruimte de grote van een handbagagekoffer.

Digitale interface

De innovatieve cockpit van de Jeep Avenger is voorzien een 7-inch display in het instrumentenpaneel dat je op de hoogte houdt van alle relevante rijinformatie, en een 10,25-inch tabletscherm op je dashboard met toegang tot alle infotainment functies maar ook de Jeep uconnect services.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model S Teaser veiligheid
Tesla Model S
Prijs op aanvraag
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Audi E-tron Sportback DutchLease
Audi e-tron
Vanaf €1009 p/mnd*
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Polestar 2 DutchLease
Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.