De Jeep Compass zakelijk leasen

De Jeep Compass is een opvallende en veelzijdige SUV die zowel stedelijke avonturiers als liefhebbers van off-road terrein aanspreekt. Met zijn krachtige uitstraling, robuuste prestaties en verfijnde interieur biedt de Jeep Compass een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en avontuur.

Vernieuwde aandrijving

Jeep heeft een revolutionair concept voor vierwielaandrijving geïntroduceerd door gebruik te maken van krachtige elektromotoren in combinatie met zijn befaamde 4x4-systemen. Dit nieuwe concept levert niet alleen hogere prestaties, maar ook een lager brandstofverbruik en verminderde emissies.

E-Hybrid en Plug-in Hybrid

Jeep heeft een nieuwe vorm van hybride rijden geïntroduceerd met zijn e-Hybrid-aandrijflijn. In tegenstelling tot andere "Mild Hybrid"-systemen, biedt dit volledig nieuwe systeem, ontwikkeld door Jeep, de mogelijkheid om in de eerste versnelling en achteruit uitsluitend gebruik te maken van de elektromotor. Dit betekent dat bij activiteiten zoals wegrijden vanuit stilstand, inparkeren, stapvoets rijden en filerijden, de benzinemotor niet nodig is. Hierdoor kan de auto fluisterstil en emissieloos volledig elektrisch rijden.

De Jeep Compass is ook verkrijgbaar als een Plug-in Hybrid met een vermogen van 240 pk waarmee je tot 50km bereik hebt in de volledige elektrische modus. Met de Plug-in Hybrid kan je er ook voor kiezen om te rijden in de E-save mode waarbij de auto volledig op de benzine motor rijd maar je kan ook kiezen voor een hybride modus. 

De Jeep Compass

Vanaf €615 p/mnd*
  • LED-verlichting
  • Veel ruimte
  • Uconnect services
  • Draadloze telefoonoplader

De Jeep Compass leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Jeep 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Jeep Compass

Infotainmentsysteem en digitaal instrumentenpaneel

De nieuwe Jeep Compass is uitgerust met een Uconnect-infotainmentsysteem met een Ultra HD-touchscreen van 10,1 inch. En het instrumentenpaneel van de nieuwe Compass is uitgevoerd als digitaal kleuren display. Zo heb je een compleet overzicht over alle rij- en voertuiggegevens die u tijdens het rijden nodig heeft. Je hebt keuze uit 12 verschillende lay-outs die u deels naar eigen voorkeur kan aanpassen.

Innovatieve veiligheidsvoorzieningen

Standaard zijn alle nieuwe Jeep Compass e-Hybrid modellen voorzien van Adaptive Cruise Control. Dit geavanceerde systeem zorgt niet alleen voor het behouden van de ingestelde kruissnelheid, maar garandeert ook dat er te allen tijde een veilige afstand wordt gehouden ten opzichte van het voertuig voor u.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.