Kia zakelijk leasen | DutchLease

Kia zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Kia zakelijk leasen

Een Kia kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. Bent u op zoek naar Kia, dan bent u bij ons aan het juiste adres. DutchLease levert namelijk alle merken en modellen, dus ook Kia. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod. Staat het door u gewenste model er niet tussen? Geen enkel probleem. U kunt voor elke Kia een offerte aanvragen. Een van onze leaseadviseurs neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Kia leasen op maat

Wij helpen u graag met het samenstellen van een voor u geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken, dus u kunt uw wagenpark precies zo samenstellen zoals bij u past! Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een duurzaam en milieubewust wagenpark? Dan zijn de Kia Niro EV, EV6 of EV9 interessante opties voor u. Deze auto's zijn volledig elektrisch en beschikken over een grote actieradius.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4
Kia aanbod uitgelicht
Kia Picanto
Vanaf €315 p/mnd*
De Kia Picanto is een compacte maar efficiënte auto die perfect geschikt is voor stedelijke omgevingen.
Kia Ceed
Vanaf €445 p/mnd*
De Kia Ceed, een elegante en efficiënte hatchback, die is geliefd bij bestuurders wereldwijd.
Kia Ceed Sportswagon
Vanaf €455 p/mnd*
De Kia Ceed SW combineert stijlvol design, ruime interieurcomfort, en cutting-edge technologie, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen.
Kia Niro
Vanaf €515 p/mnd*
De Kia Niro PHEV en Niro HEV zijn dé keuze voor de zakelijke leaserijder die kiest voor ruimte, duurzaamheid en een hoge prijs/kwaliteit verhouding.
Kia Niro EV
Van €575, voor €519 p/mnd*
Een volledige elektrische auto met een krachtige elektromoter, waarmee je tot 460 km (WLTP) kunt rijden op één lading.
Kia Sportage
Vanaf €599 p/mnd*
De Kia Sportage is uitgerust met een opvallend design, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.
Kia EV6
Vanaf €690 p/mnd*
Het meest geavanceerde elektrische model op de markt én Auto van het Jaar 2022.
Kia EV9
Van €910, voor €885 p/mnd*
De EV9 heeft een actieradius tot 563 km (WLTP) en combineert kracht en robuustheid met wendbaarheid als elektrisch stadsvoertuig.
KIA Xceed leasen

Lease extra voordelig een gebruikte Kia

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Kia zakelijke leaseproducten op een rij

Bij DutchLease hebben we meerdere leaseproducten die u voorzien in zakelijke lease behoeften. De producten zijn zo opgezet dat ze passen bij verschillende wensen en wagenparken. Welk leaseproduct past bij u?


Kia Full Operational Lease

Full Operational Lease is ons meestgekozen leaseproduct. Bij dit product wordt alles voor u uit handen genomen. U betaalt elke maand een vooraf vastgesteld, compleet bedrag. In dit bedrag zijn alle rente- afschrijvings- en operationele kosten verwerkt. Hierdoor komt u dus nooit voor verassingen te staan. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen bij Full Operational Lease.


Kia Flexible Lease

Als u liever een kortlopend leasecontract aangaat, kiest u voor Flexible Lease. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden op te zeggen. Ook bij dit zakelijke leaseproduct profiteert u van een vast maandbedrag, zoals bij Full Operational Lease het geval is. Dit vaste maandbedrag is inclusief alle kosten. Bij dit product heeft u het voordeel dat u vrij bent om uw bedrijfswerkzaamheden flexibel te plannen.