Kia zakelijk leasen | DutchLease
Kia zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Kia zakelijk leasen bij DutchLease

Een Kia kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. Bent u op zoek naar Kia, dan bent u bij ons aan het juiste adres. DutchLease levert namelijk alle merken en modellen, dus ook Kia. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod. Staat het door u gewenste model er niet tussen? Geen enkel probleem. U kunt voor elke Kia een offerte aanvragen. Een van onze leaseadviseurs neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Kia leasen op maat

Wij helpen u graag met het samenstellen van een voor u geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken, dus u kunt uw wagenpark precies zo samenstellen zoals bij u past! Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een duurzaam en milieubewust wagenpark? Dan is de Kia e-Niro een interessante optie. Deze auto least u tegen het laagst geldende bijtellingstarief van 12%.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • 48 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,3
Kia aanbod uitgelicht
Kia e-Niro zakelijk leasen bij DutchLease
Kia e-Niro
Vanaf €564 p/mnd*
De eerste volledig elektrische Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De Kia e-Niro is een behoorlijk succes aan het worden in Nederland. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.
KIA Xceed leasen

Lease extra voordelig een gebruikte Kia

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Kia zakelijke leaseproducten op een rij

Bij DutchLease hebben we meerdere leaseproducten die u voorzien in zakelijke lease behoeften. De producten zijn zo opgezet dat ze passen bij verschillende wensen en wagenparken. Welk leaseproduct past bij u?


Kia Full Operational Lease

Full Operational Lease is ons meestgekozen leaseproduct. Bij dit product wordt alles voor u uit handen genomen. U betaalt elke maand een vooraf vastgesteld, compleet bedrag. In dit bedrag zijn alle rente- afschrijvings- en operationele kosten verwerkt. Hierdoor komt u dus nooit voor verassingen te staan. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen bij Full Operational Lease.


Kia Flexible Lease

Als u liever een kortlopend leasecontract aangaat, kiest u voor Flexible Lease. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden op te zeggen. Ook bij dit zakelijke leaseproduct profiteert u van een vast maandbedrag, zoals bij Full Operational Lease het geval is. Dit vaste maandbedrag is inclusief alle kosten. Bij dit product heeft u het voordeel dat u vrij bent om uw bedrijfswerkzaamheden flexibel te plannen.