De Kia EV6 zakelijk leasen bij DutchLease

De Kia EV6 is een van de modernste en geavanceerdste elektrische auto's op de weg. Niet voor niets is hij bekroond met de titel Auto van het Jaar 2022. Deze cross-over combineert een groot rijbereik met super snelle laadtechnologie. Zo laadt de Kia zijn batterij binnen 18 minuten van 10 tot 80%. Hierdoor is dit de perfecte elektrische auto, zowel voor in de stad als op vakantie. 

Super snel laden

Dat de Kia EV6 zo snel kan laden, is te danken aan zijn 800 volt laadsysteem. Hierdoor haalt hij een laadvermogen van 240 kW, waardoor hij in de buurt komt van het maximale laadvermogen bij veel snellaadstations in Nederland. Hierdoor kan de EV6 niet alleen in 18 minuten van 10 tot 80% laden. Je hebt ook binnen 5 minuten de eerste 100 km te pakken.


De Kia EV6 als vakantieauto

De vooruitstrevende techniek van de EV6 is ook te zien in de trekkracht van de auto. Doordat hij standaard 1600 kg kan trekken, is hij als een van de weinige elektrische auto's geschikt om met een caravan op vakantie te gaan. De EV6 is beschikbaar met 2 verschillende accu's de kleinere 58 kWh waarmee je een actieradius van net onder de 400km hebt en de grotere accu met 77kWh waarmee je tot wel 528km WLTP kunt rijden. Hiermee kunt u gemakkelijk van snellaadstation naar snellaadstation rijden.

Kia EV6

Vanaf €690 p/mnd*
  • Tot 100 km laden in 5 minuten
  • Van 10-80% laden in 18 minuten
  • Elektrisch verstelbare stoelen voor én achter
  • Standaard 1600 kilo trekgewicht
  • maximale actieradius: 528 km WLTP
Kia EV6 matrix-led
Kia EV6 binnenkant
Kia EV6 close-up
Kia EV6 zakelijk leasen

Slimme sneltoetsen en ander gebruiksgemak

Naast de geavanceerde techniek in de EV6, is deze ook bijzonder handig ingericht voor zijn gebruiker. Waar veel moderne auto's alle functie in een ingewikkeld menu plaatsen, maakt Kia in de EV6 juist gebruik van slimme sneltoetsen en normale knoppen. Zo kunt u tijdens het rijden met één druk op de knop de stoelverwarming aan of uit zetten én is de algehele verwarming nog te regelen met een draaiknop.


De Kia EV6 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Kia EV6 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Andere leasevorm gewenst? Onze leaseadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Kia EV6
Kia EV6

Dubbel display

De Kia EV6 heeft een dubbel, gebogen display van 12,3 inch, waardoor alle functies binnen handbereik zijn. Dubbel gemak.
Kia EV6 apparaten aansluiten

Stroom terug leveren

De EV6 wordt geleverd met de Vehicle-to-Load functie, waardoor hij stroom terug kan leveren uit het accupakket aan andere apparaten. Zo kunt u onderweg uw fiets opladen of huishoudelijke apparaten gebruiken.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai IONIQ 5
Van €799, voor €735 p/mnd*
De Hyundai IONIQ 5. 100 kilometer bijladen in 5 minuten, met vooruitstrevende techniek en comfort.
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.
Volkswagen ID.5
Vanaf €699 p/mnd*
De Volkswagen ID.5 combineert het beste van twee werelden: de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.