De Kia EV9 zakelijk leasen

De Kia EV9 is met zijn lengte van 5 meter een van de ruimste elektrische SUV's op de markt. Met zijn opvallende hoekige design, geavanceerde technologie zoals op autonome rijfuncties en indrukwekkende prestaties belooft de Kia EV9 een gamechanger te zijn in de wereld van elektrische auto's. De Kia EV9 biedt plaats aan maximaal zeven passagiers en mag een aanhanger of caravan trekken tot 2.500 kg, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en avonturiers. De GT-Line is er als 6-zitter met op de tweede zitrij twee losse loungestoelen die je kunt omdraaien.

Super snel laden, ook voor uw laptop

De Kia EV9 biedt dankzij het 800V systeem hoge laadsnelheden. Daardoor is in een kwartier tot 239 km aan actieradius bij te laden. Met het Vehicle to Lead (V2L) systeem profiteert ook uw laptop, koelbox of campinglamp van de grote accucapaciteit. De auto kan namelijk via een normaal 230V stopcontact tot 3,68kW apparaten van stroom voorzien.

De Kia EV9 en de Kia Connect Store

De EV9 staat in verbinding met de Kia Connect Store. Hiermee zijn nieuwe functies achteraf aan te schaffen via een software upgrade. Denk daarbij aan extra verlichtingsopties en een 100 Nm Boost-functie voor extra vermogen.

Kia EV9

Van €910, voor €885 p/mnd*
  • Tot 239 km laden in 15 minuten
  • Actieradius tot 541 km (WLTP)
  • Trekgewicht tot 2.500 kg
  • Tot 7 zitplaatsen
Kia EV9 verlichting
KIA EV9 in het wit
Kia EV9 voorkant wit
KIA EV9 interieur dashboard

Level 3 autonoom rijden

De EV9 zet een belangrijke stap richting volledige autonomie. Essentieel hiervoor is het Highway Driving Pilot (HDP) systeem van Kia, waarmee de EV9 voorwaardelijke Level 3 autonoom rijden kan realiseren. Vijftien sensoren, waaronder twee lidars, stellen het voertuig in staat om objecten te scannen en te detecteren in een volledig 360-graden gezichtsveld, zodat het kan reageren op de weg en andere weggebruikers om mogelijke botsingen te voorkomen. Momenteel is dit systeem nog niet toegelaten op de Nederlandse wegen.

De Kia EV9 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Kia EV9 van uw dromen in Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Andere leasevorm gewenst? Onze leaseadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Kia EV9
Kia EV9 interieur

De displays van de EV9

De Kia EV9 beschikt optioneel over digitale buitenspiegels met displays in de binnendeuren en een ruim en opgeruimd interieur met doorlopend display voor het infotainmentsysteem.
Kia EV9 zitplaatsen

7 zitplaatsen zonder concessies

De EV9 biedt plaats aan 7 personen. De accu is intelligent geplaatst tussen de voorwielen van de auto. Het resultaat: reizen in comfort en met flexibiliteit en toch een accucapaciteit tot 99,8 kWh. Bovendien tover je in enkele seconden het interieur om in een grote laadruimte.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen ID.5
Vanaf €699 p/mnd*
De Volkswagen ID.5 combineert het beste van twee werelden: de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.
Hyundai IONIQ 5
Van €799, voor €735 p/mnd*
De Hyundai IONIQ 5. 100 kilometer bijladen in 5 minuten, met vooruitstrevende techniek en comfort.
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.