Kia Niro zakelijk lease bij DutchLease

De tweede generatie elektrische Kia Niro: de Kia Niro EV. Een favoriet elektrisch model met zakelijk lease, door het ruimte interieur en standaard geavanceerde opties. De elektrische Kia Niro zakelijk leasen bij DutchLease? We vertellen u graag over de mogelijkheden of vraag direct een maatwerk offerte aan met beschikbare levertijden.

Kia Niro EV met full operational lease

Lease de Kia Niro EV voor een scherp all-in leaseprijs met full operational lease. Geen omkijken naar de financiering, het onderhoud, autoverzekeringen én het afschrijvingsrisico. Laat ons weten wat uw wensen zijn qua looptijd, kilometrages, opties en uitvoeringen. U ontvangt van ons een persoonlijke offerte op maat.

 

Actieradius Kia Niro EV

De Niro EV is een veelzijdige cross-over waarbij vernieuwing voorop staat. Met een emissievrije aandrijving biedt hij een milieuvriendelijke rijervaring. Een perfecte mix van stijl, efficiëntie en duurzaamheid. De 64,8 kWh lithium-ionbatterij zorgt voor een actieradius van maximaal 460 km (WLTP).

Kia Niro EV

Vanaf €575 p/mnd*
  • Ruimte voor heel het gezin
  • Kia's laatste technologie
  • Grote actieradius
  • Laag energieverbruik

Bijtelling en zakelijk lease Kia Niro EV

De Kia Niro EV zakelijk en privé rijden? Dan profiteert u ook van een gunstige bijtelling op de Kia Niro EV. Omdat het volledig elektrische model nog valt in een lagere bijtellingscategorie. Bereken met onze bijtellingscalculator wat de netto bijtelling wordt van de Niro EV.

 

De Niro EV specificaties

De Niro EV is een indrukwekkende elektrische auto met een ruim interieur en geavanceerde technologie. Van de subtiele stroomlijn en de Tiger nose-grille tot de Heartbeat-dagrijverlichting. Met geavanceerde technologie, verbindingsopties en veiligheid ziet u aan alles dat de Niro EV hightech en efficiëntie hand in hand laten gaan. Het aanraakscherm wordt geleverd met een ingebouwde achteruitrijcamera en is klaar voor Apple CarPlay en Android Auto. Zo blijft u altijd en overal verbonden.

 

Slimmer rijden

De Kia Niro heeft een scala aan DRIVE WISE features om u en uw passagiers zo veilig mogelijk op bestemming te krijgen. Ze helpen u om gefocust te blijven achter het stuur, mogelijke gevaren sneller te zien en waar mogelijk in te grijpen. Zo rijdt u veiliger en relaxter dan ooit. 

De intelligente Snelwegassistentie maakt lange snelwegritten extra veilig en ontspannen. Deze feature houdt u automatisch op veilige volgafstand van uw voorligger en netjes in het midden van uw rijbaan door indien nodig automatisch bij te sturen, te accelereren en/of te vertragen.

 

De Kia Niro zakelijk lease aanvragen

Bij DutchLease least u deze volledig elektrische Kia Niro EV 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai IONIQ 6
Van €699, voor €665 p/mnd*
Tesla Model 3
Van €625, voor €562 p/mnd*
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*