Kia Niro EV

Vanaf €575 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Kia Niro EV zakelijk leasen bij DutchLease

De tweede generatie Kia Niro EV is een indrukwekkende elektrische auto met een ruim interieur en geavanceerde technologie. Van de subtiele stroomlijn en de Tiger nose-grille tot de Heartbeat-dagrijverlichting. Met een emissievrije aandrijving biedt hij een milieuvriendelijke rijervaring. Een perfecte mix van stijl, efficiëntie en duurzaamheid. De 64,8 kWh lithium-ionbatterij zorgt voor een actieradius van maximaal 460 km (WLTP). 

De Kia Niro EV zakelijk leasen bij DutchLease? We vertellen u graag over de mogelijkheden.


Elektrische prestaties

De Niro EV is een veelzijdige cross-over waarbij vernieuwing voorop staat. Dat zie je aan het gedurfde ontwerp: hier draait alles om slimme beslissingen voor een duurzame toekomst. Met geavanceerde technologie, verbindingsopties en veiligheid. Je ziet aan alles: hier gaan hightech en efficiency hand in hand. De SUV biedt een scala aan gedurfde kleuropties waarmee u hem volledig naar uw wensen kunt personaliseren. Het prachtige aanraakscherm wordt geleverd met een ingebouwde achteruitrijcamera en is klaar voor Apple CarPlay en Android Auto. Zo blijft u altijd en overal verbonden.

De Kia Niro EV

  • Ruimte voor heel het gezin
  • Kia's laatste technologie
  • Grote actieradius
  • Laag energieverbruik

Slimmer rijden

De Kia Niro heeft een scala aan DRIVE WiSE features om u en uw passagiers zo veilig mogelijk op bestemming te krijgen. Ze helpen u om gefocust te blijven achter het stuur, mogelijke gevaren sneller te zien en waar mogelijk in te grijpen. Zo rijdt u veiliger en relaxter dan ooit. 


Snelwegassistentie

De intelligente Snelwegassistentie maakt lange snelwegritten extra veilig en ontspannen. Deze feature houdt u automatisch op veilige volgafstand van uw voorligger en netjes in het midden van uw rijbaan door indien nodig automatisch bij te sturen, te accelereren en/of te vertragen.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai IONIQ 6
Vanaf €665 p/mnd*
Tesla Model 3
Vanaf € 639 p/mnd*
Polestar 2
Vanaf €779 p/mnd*