De Kia Picanto zakelijk leasen

Op zoek naar een compacte en efficiënte oplossing voor zakelijk rijden? De Kia Picanto is de keuze voor wie een rijke uitrusting kan waarderen. Met zijn zuinige verbruik en compacte formaat is de Picanto perfect geschikt voor stedelijke omgevingen maar staat ook zijn mannetje op lange afstanden. Dankzij zijn lage operationele kosten is de Picanto een slimme keuze voor zakelijke leaserijders. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Comfort of GT

De Kia Picanto biedt alles om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Zoals navigatie, bluetooth en airconditioning. Of u nu op zoek bent naar een no-nonsense Comfortline of een sportieve GT-Line, de Picanto heeft het allemaal. Ontdek unieke features zoals het geavanceerde infotainmentsysteem en de slimme veiligheidsvoorzieningen die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen.


Compact en efficiënt

Met ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van 255 liter biedt de Kia Picanto de flexibiliteit die u nodig heeft voor al uw zakelijke avonturen. Of het nu gaat om het vervoeren van collega's of het meenemen van materialen, de Picanto staat altijd paraat. Met een verbruik van slechts 4,9 liter per 100 kilometer en een vermogen van 49 kW (67 pk) voor de Comfortline uitvoering, combineert de Picanto efficientie met verfijning, waardoor u kunt genieten van zorgeloos rijden zonder hoge kosten.

Kia Picanto

Vanaf €315 p/mnd*
  • Compact maar ruim
  • Jong design
  • Geavanceerde technologie
  • Betrouwbaar
Kia Picanto voorkant
Kia Picanto cabine
Kia Picanto cockpit
Kia Picanto achterkant

De Kia Picanto zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Kia 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Andere leasevorm gewenst? Onze leaseadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Kia Picanto
Kia Picanto drive wise

Drive wise

Kia's DRIVE WiSE omvat een scala aan geavanceerde hulpsystemen, zoals de Autonome noodremassistentie en de Autonome rijbaanvolgassistentie, die u helpen veilig te rijden. Deze systemen waarschuwen voor gevaar en kunnen zelfs automatisch ingrijpen om ongevallen te voorkomen. Met Kia's toewijding aan veiligheid, zijn deze technologieën beschikbaar in alle modellen, van de compacte Picanto tot de luxueuze Sorento, en bereiden ze voor op de toekomst van autonoom rijden.
Kia Picanto ruimte

Compact maar ruim

De nieuwe Picanto biedt best-in-class bagageruimte, met 255 tot zelfs 1.010 liter laadruimte met neergeklapte achterbank. Perfect voor al uw avonturen en bagagebehoeften. Compact van buiten, ruim van binnen, met comfortabele zitplaatsen voor u en uw passagiers, en handige extra opbergruimte, inclusief een verstelbare middenarmsteun voor optimale ondersteuning.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Toyota Aygo
Vanaf €345 p/mnd*
De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.
Hyundai i10
Vanaf €329 p/mnd*
De Hyundai i10 is een compacte en wendbare auto, ideaal voor druk stadsverkeer en de kleinste parkeerplaatsen. De i10 heeft een volledig digitaal dashboard en geavanceerde veiligheidssystemen.
Renault ZOE
Vanaf €529 p/mnd*
De Renault ZOE wordt standaard geleverd als automaat. Op het design van de Renault ZOE zijn meer dan 60 patenten aangevraagd.