Lexus modellen bij DutchLease

Lexus zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Lexus zakelijk leasen

Lexus is sinds 1989 de naam van de luxedivisie van het Toyota-concern. Vooral in de Verenigde Staten en Canada is Lexus erin geslaagd om een volwaardige concurrent te zijn in het hogere segment. Wanneer u een Lexus wilt leasen, dan bent u bij DutchLease aan het juiste adres! DutchLease is een allround leasemaatschappij, wat betekent dat wij alle merken en modellen kunnen leveren. Wanneer u een Lexus model in gedachten heeft, kunt u direct contact opnemen met één van onze leaseadviseurs. Binnen 24 uur ontvangt u dan een offerte op maat.

Zakelijk leasen op maat bij DutchLease

Wij helpen u graag met het samenstellen van de auto die bij u (en uw wagenpark) past. Onze zakelijke lease omvat alle merken en modellen, dus u kunt u wagenpark precies naar uw wens samenstellen. Ook de modellen die niet terug te vinden zijn op onze website kunnen wij voor u aanvragen.


De zakelijke leaseproducten bij DutchLease

Lexus Full Operational Lease

Full Operational Lease is het alomvattende leaseproduct van DutchLease. Met dit plan kunt u 100% zorgeloos rondrijden in uw nieuwe zakelijke leaseauto. U betaalt namelijk elke maand een vooraf vastgesteld, compleet bedrag. In dit bedrag zijn alle rente- afschrijvings- en operationele kosten verwerkt, waardoor u dus nooit voor een verassing komt te staan aan het einde van de maand. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen bij Full Operational Lease.

Lexus Flexible Lease

Als u liever een kortlopend leasecontract aangaat, kiest u voor Flexible Lease. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden op te zeggen. Ook bij dit zakelijke leaseproduct profiteert u van een vast maandbedrag, zoals bij Full Operational Lease het geval is. Dit vaste maandbedrag is inclusief alle kosten. Bij dit product heeft u het voordeel dat u vrij bent om uw bedrijfswerkzaamheden flexibel te plannen.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking