De Lotus Eletre zakelijk leasen

Maak kennis met de Lotus Eletre, de gedurfde, eigentijdse, en toekomstgerichte elektrische hyper-SUV met het DNA van een raceauto. Deze assertieve en geraffineerde auto belichaamt de evolutie van de klassieke Lotus-designtaal en is klaar om een nieuwe generatie bestuurders te veroveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Lotus Eletre met full operational lease

Lease de Lotus Eletre voor een all-in leaseprijs met full operational lease. Dat betekent: geen zorgen over financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijving. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

Prestaties van de Lotus Eletre

De Lotus Eletre, een krachtige hyper-SUV, wordt aangedreven door twee elektromotoren met een gecombineerd vermogen van maximaal 905 pk (675 kW), wat zorgt voor indrukwekkende acceleratie en volledige controle. Deze auto biedt een opvallende actieradius van 600 km (WLTP). Dankzij het 'cab-forward'-ontwerp en korte overhangen ervaart u uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. Bovendien is de actieve grille ontworpen om de luchtstroom te optimaliseren, zowel voor koeling als voor een grotere actieradius, terwijl de doordachte aerodynamica de snelheid en efficiëntie van de Eletre verbeteren.

Supersnel Opladen voor Uw Gemak

Onze toewijding aan oplaadmogelijkheden wordt belichaamd in de Lotus Eletre. Met een laadindicator aan de achterzijde die in realtime het accuniveau aangeeft, houdt u altijd de controle. Of u nu thuis bent of onderweg, profiteer van verbeterde oplaadmogelijkheden met 22 kW AC en indrukwekkend 350 kW DC laden. We houden het opladen efficiënt en zichtbaar, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Krachtige Autonome Rijtechnologie

De Lotus Eletre is uitgerust met geavanceerde technologie voor autonoom rijden. Lidar, Ultra HD-camera's en mmw radar scannen en bewaken de omgeving. De krachtige Dual Orin-X chipset maakt snelle berekeningen en anticipatie op mogelijke gevaren mogelijk, waardoor autonoom rijden naar een nieuw niveau wordt getild.

Lotus Eletre

Vanaf €1339 p/mnd*
  • 100% elektrisch grote SUV
  • Ruim en praktisch
  • Snelladen: tot 400 km bereik in 20 minuten
  • Maximale actieradius: 600 km (WLTP)
Lotus Eletre zakelijk leasen
Lotus Eletre zakelijk leasen
Lotus Eletre zakelijk leasen
Lotus Eletre zakelijk leasen

De Lotus Eletre zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Lotus Eletre 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Lotus Eletre
Lotus Eletre zakelijk leasen

Lotus biedt een verfijnde rijervaring

In het interieur reageert slimme verlichting op de rijmodus en andere variabelen, terwijl het panoramische zonnedak extra ruimte en privacy biedt. Met een 2160W-geluidssysteem van KEF en hoogwaardige materialen is elke bedieningselement luxueus en duurzaam.
Lotus Eletre zakelijk leasen

Praktische Veelzijdigheid van de Lotus Eletre

De Lotus Eletre is gebouwd voor gebruiksgemak, met 688 liter bagageruimte en een elektronisch wegklapbare trekhaak voor lasten tot 2250 kg, samen met een handige opbergruimte voorin voor oplaadkabels en kleine spullen. De achterbank kan zelfs worden neergeklapt voor 1532 liter opbergruimte.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volvo EX40
Vanaf €609 p/mnd*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
NIO EL7
Vanaf €1265 p/mnd*
Een sportieve SUV met een bereik van 509 km WLTP. Is niet alleen comfortabel maar beschikt ook over een royale bagageruimte en trekvermogen tot 2.000 kg.