De Lynk & Co 01 zakelijk leasen

Ontdek de Lynk & Co 01, een auto die uitblinkt in het combineren van luxe en milieuvriendelijkheid. Standaard vol met geweldige extra's en voorzien van een krachtige plug-in hybride motor, biedt de 01 het beste van twee werelden. Dankzij een dubbele motor voor indrukwekkende prestaties, verschillende rijmodi voor elke situatie en eenvoudig opladen, is de 01 ontworpen om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Prestaties en verbruik van de Lynk & Co 01

De Lynk & Co 01 plug-in hybride biedt de voordelen van zowel een benzine- als een elektrische auto. Met een elektrische actieradius van 60-80 km voor korte dagelijkse ritten en een naadloze overgang naar de benzinemotor wanneer de accu leeg is, minimaliseert het brandstofverbruik en CO2-emissies. Met 261 pk biedt het zowel krachtige prestaties als soepele acceleratie in elektrische modus, met de optie om de benzinemotor bij te schakelen voor extra vermogen. Daarnaast heeft de plug-in hybride een gecombineerd brandstofverbruik van 1.2 l/100 km.

Geavanceerde Veiligheid en Rijhulpsystemen

De Lynk & Co 01 is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol (ACC) voor het behouden van een veilige afstand en snelheidslimieten, evenals Lane Change Assist (LCA) met ledlampjes in de buitenspiegels om de aanwezigheid van andere voertuigen in de blinde hoek aan te geven. Bovendien beschikt de auto over intelligente verlichting met automatische aanpassing van de helderheid bij tegemoetkomend verkeer en draaibare ledkoplampen voor extra verlichting in bochten.

Lynk en Co 01 kofferruimte

De achterkant van de Lynk & Co heeft een opvallende uitstraling, vooral dankzij de karakteristieke achterlichten. De elektrisch bediende achterklep kan worden geopend via de sleutel of de app en de auto biedt voldoende ruimte voor bagage, met een kofferbak van 466 liter die zelfs kan worden uitgebreid tot 1213 liter wanneer de achterbank wordt neergeklapt.

Lynk & Co 01

Vanaf €645 p/mnd*
  • Plug-in Hybride
  • Standaard rijk uitgerust
  • Grote bagageruimte
  • Gecombineerd brandstofverbruik: 1.2 l/100km (WLTP)
  • Puur elektrische actieradius: 69 km
Lynk & Co 01 zakelijk leasen
Lynk & Co 01 zakelijk leasen
Lynk & Co 01 zakelijk leasen
Lynk & Co 01 zakelijk leasen

De Lynk & Co 01 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Lynk & Co 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Lynk & Co 01

Lynk & Co 01 zakelijk leasen

Slimme Connectiviteit en Luxe Comfort

De Lynk & Co 01 biedt uitgebreide ingebouwde connectiviteit, met toegang tot apps, over-the-air updates en mobiel beheer. Luxe extra's zoals een panoramadak en parkeerhulp zijn standaard. Het 12,3" HD-bestuurdersdisplay en het krachtige Infinity audiosysteem bieden hoogwaardige infotainment en comfort.
Lynk & Co 01 zakelijk leasen

Efficiënt opladen

De Lynk & Co 01 plug-in hybride minimaliseert brandstofverbruik en CO2-uitstoot door regeneratief remmen en opladen via een stopcontact. Het opladen duurt 2,5 tot 4,5 uur en verhoogt de efficiëntie, waardoor kosten en CO2-uitstoot worden verminderd.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Tucson
Vanaf €545 p/mnd*
De Tucson is de nieuwste hybride cross-over SUV van Hyundai.
Mazda CX-60
Van €645, voor €620 p/mnd*
De Mazda CX-60 is de eerste Plug-In Hybrid van Mazda tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau dankzij de nieuwste Skyactiv Technology. De Mazda CX-60 is dit jaar nog leverbaar tegen een scherp tarief!
Jeep Compass
Vanaf €615 p/mnd*
De Jeep Compass straalt zelfverzekerdheid uit met zijn gestroomlijnde carrosserie, opvallende grille en kenmerkende Jeep-styling.