Mazda modellen bij DutchLease

Mazda zakelijk leasen

Mazda zakelijk leasen

Op zoek naar een lease Mazda voor in uw wagenpark? Bij DutchLease bent u als MKB'er aan het goede adres. Gedreven, snel en persoonlijk advies is wat wij u bieden. DutchLease richt zich specifiek op het bedienen van MKB'ers, hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Onze experts staan voor u klaar!

Een Mazda leasen op maat

Wilt u een Mazda leasen, en doet u bij ons een aanvraag, dan zullen wij deze aanvraag binnen 24 uur omzetten tot een offerte. Zo bent u snel op de hoogte van wat wij kunnen betekenen voor u en uw wagenpark. Als klant van DutchLease heeft u een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van de stand van zaken van uw wagenpark. Onze experts geven u advies op basis van uw persoonlijke situatie.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4
Mazda aanbod uitgelicht
Mazda2
Vanaf €349 p/mnd*
De compacte Mazda2 is ideaal voor de zakelijke rijder dankzij laag verbruik en aangename rijeigenschappen. Ook verkrijgbaar als hybride.
Mazda CX-30
Van €490, voor €467 p/mnd*
De Mazda CX-30 is de best verkochte Mazda. Standaard met M-Hybrid systeem voor een extra ondersteuning van de motor.

Mazda CX-5

Vanaf €575 p/mnd*
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
Mazda CX-60
Van €645, voor €620 p/mnd*
De Mazda CX-60 is de eerste Plug-In Hybrid van Mazda tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau dankzij de nieuwste Skyactiv Technology. De Mazda CX-60 is dit jaar nog leverbaar tegen een scherp tarief!
Mazda MX-30
Lease extra voordelig een gebruikte Mazda
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

De Japanse autofabrikant Mazda

Mazda mag zichzelf een van de grootste autofabrikanten van Japan noemen. In 1920 werd het bedrijf opgericht In Hiroshima. Sindsdien kent het bedrijf jaarlijks een groei. In het jaar 2015 verkocht Mazda maar liefst 1,4 miljoen auto's. Vraag een offerte aan of zoek contact met uw vaste contactpersoon voor meer informatie.


Populaire Mazda modellen bij DutchLease

Wellicht heeft u al een beeld bij de auto die u in de toekomst wilt gaan leasen. Indien u dit niet heeft staan wij uiteraard voor u klaar om u te helpen bij deze weloverwogen beslissing. Op zoek naar een leaseauto met een optimale veiligheid? Dan is de Mazda CX-5 wellicht iets voor u. Een voorkeur voor een compact en sportief model? Dan is de welbekende Mazda MX-5 misschien wel iets voor u. Geef uw wensen aan ons door en wij helpen u de auto te vinden die het beste bij u past. Een optimaal wagenpark creëren, dat volledig voldoet aan uw wensen? Onze lease-experts staan altijd voor u klaar met een snel, persoonlijk advies.

 

 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
Allround leasemaatschappij
Bij DutchLease kunt u alle merken en modellen leasen die u wenst. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste leaseauto voor uw wagenpark. Benieuwd wat u kwijt bent per maand aan uw favoriete auto? Vraag dan gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!