De Mazda CX-60 zakelijk leasen via DutchLease

De Mazda CX-60 is het resultaat van Japans vakmanschap en belichaamt de essentie van wat we gedurende meer dan 100 jaar in ons DNA hebben verankerd. Deze indrukwekkende SUV is uitgerust met vierwielaandrijving voor ongeëvenaarde sportiviteit en biedt een scala aan nieuwe technologieën die volledig gericht zijn op de bestuurder.

Plug-In Hybrid

De CX-60 is de eerste Plug-in Hybride van Mazda. Door de accu van 17,8 kWh beschikt de Mazda CX-60 over een gecombineerd vermogen van 241kW (327pk) en is in de hybride modus een topsnelheid van 200 km/u mogelijk. Een innovatieve combinatie van een krachtige 2.5-liter Skyactiv-G 4-cilinder benzinemotor, een efficiënte elektromotor en een grote batterij zorgt ervoor dat je tot wel 63 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. Het opladen verloopt snel en gemakkelijk, en voor langere afstanden kun je altijd vertrouwen op de benzinemotor.

Ultieme rijervaring

Dankzij de achterwielaandrijving van deze SUV wordt de ultieme rijervaring gerealiseerd. Dit resulteert in een verbeterde balans en stuurgevoel. Indien nodig worden ook de voorwielen aangedreven, waardoor maximale grip onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd.

Mazda CX-60
Van €645, voor €620 p/mnd*
  • Japans Kodo-design interieur
  • Plug-In Hybrid
  • Beschikbaar met Bose geluidsysteem

 

Full Operational Lease de Mazda CX-60

Bij DutchLease heeft u verschillende mogelijkheden tot leasen. Zo kunt u kiezen voor het volledig verzorgde leasen in de vorm van Full Operational Lease, of voor u kiest voor een meer flexibele vorm van leasen, zoals bijvoorbeeld Flexible Lease, waarmee u al een contract afsluit vanaf 12 maanden. Neem gerust contact op met onze leaseadviseurs voor een vrijblijvend gesprek. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Mazda CX-60

Hoogwaardige Materialen

Mazda heeft het Japanse concept van "Ma", dat de schoonheid van lege ruimtes vertegenwoordigt. Ze hebben ook de harmonie van "Kaichou" toegepast, waarbij verschillende hoogwaardige materialen en texturen zoals esdoorhout, nappaleder, chromen details en uniek bewerkt Japans textiel met elkaar zijn gecombineerd. Ondanks de diversiteit voelt het interieur als een elegante eenheid.

Zorgeloos rijden

De Mazda CX-60 is voorzien van i-Adaptive Cruise Control, een geavanceerde functie die zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring. Het past automatisch de snelheid aan en houdt een veilige afstand tot het voorliggende voertuig. Het systeem kan zelfs volledig tot stilstand komen in het verkeer en waarschuwt voor mogelijke botsingen. Dit zorgt voor meer gemak, comfort en gemoedsrust tijdens het rijden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Volvo EC40
Vanaf €725 p/mnd*
Rij in deze Volvo EC40. Een vlotte auto met een kenmerkend uiterlijk. Lease de Volvo EC40 zakelijk bij DutchLease.