De Mazda CX-30 zakelijk leasen via DutchLease

De Mazda CX-30 vormt een nieuw geluid, een veelbelovend stukje vakmanschap dat de zakelijke leaserijder kan ondersteunen bij het ondernemen. De Mazda CX-30 is een compacte crossover en krijgt een veiligheidsbeoordeling van maar liefst 5 sterren.

Kodo design interieur

Het Japans ontworpen Kodo-design is kenmerkend voor de Mazda CX-30. Het interieur van de Mazda CX-30 is hoogwaardig afgewerkt met rijke materialen wat aanvoelt als luxe. De ingenieus geplaatste speakers en de unieke aanpak van isolatie is de auto misschien wel de stilste in zijn klasse. 

Best verkochte Mazda

De Mazda CX-30 is de best verkochte Mazda en was vanaf zijn introductie in 2019 een groot succes. Nu is in januari 2021 het model opnieuw uitgekomen en heeft het model een flinke opfrisbeurt gekregen. Het resultaat is een Mazda CX-30 met een lagere CO2 emissie, een krachtigere e-Skyactiv-X motor en een standaarduitrusting met een zwart afgewerkt interieur of het optionele lederen interieur.

Mazda CX-30
Vanaf €490 p/mnd*
  • Japans Kodo-design interieur
  • Beschikbaar met M-Hybrid systeem
  • Ingenieus geplaatste sneakers
  • Persoonlijke touch door accessoires

 

Mazda cx-30 middenconsole
Mazda cx-30 achterzijde
Mazda cx-30 interieur
Mazda cx-30

Full Operational Lease de Mazda CX-30

Bij DutchLease heeft u verschillende mogelijkheden tot leasen. Zo kunt u kiezen voor het volledig verzorgde leasen in de vorm van Full Operational Lease, of voor u kiest voor een meer flexibele vorm van leasen, zoals bijvoorbeeld Flexible Lease, waarmee u al een contract afsluit vanaf 12 maanden. Neem gerust contact op met onze leaseadviseurs voor een vrijblijvend gesprek. 

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Mazda CX-30

velgen mazda cx30

Maak uw Mazda CX-30 persoonlijk

Mazda biedt een ruim assortiment van features waarmee u uw Mazda persoonlijker maakt. U kunt voor het persoonlijker maken van uw Mazda kiezen uit verschillende velgen, spoilers, zijskirts en skidplates. Daarnaast is er de keuze uit Apple Car Play, diverse typen trekhaken, dorpelbeschermers en beschermmatten.
handsfree opladen mazda cx30

Draadloze oplader

De Mazda CX-30 maakt uw telefoon opladen tussen werkafspraken makkelijk. Geen gedoe meer met oplaadkabels want uw telefoon laad gemakkelijk op in het middenconsole.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.