De Mercedes A-Klasse zakelijk leasen

De Mercedes A-klasse is de meest compacte Mercedes die u kunt leasen. Wat de Mercedes A-Klasse zo bijzonder maakt, is de moderne technologie waarmee de A-Klasse u begrijpt. Daarnaast is de nieuwe Mercedes A-Klasse de eerste A-Klasse met plug-in hybrid-technologie

Plug-in hybrid-aandrijving

De plug-in hybrid aandrijving staat voor een elektromotor gecombineerd met een actieradius van een verbrandingsmotor. Dankzij de elektromotor heeft de auto extra vermogen tijdens het accelereren en is het mogelijk om in de stad volledig elektrisch een afstand van 71 km af te leggen. 


Comfort

Wat de Mercedes A-Klasse zo comfortabel maakt is onder andere het MBUX-Multimediasysteem. Deze is namelijk speciaal op uw wensen, rijstijl en eisen bij te stellen. Dit doet u gemakkelijk met slechts één enkele beweging op het touchpad, de handige knoppen op het stuurwiel of door middel van het touchscreen. Het aanpassen van de sfeerverlichting naar uw stemming geeft u een prettig gevoel en geeft u tijdens iedere rit het gevoel dat u thuis bent. Het comfort is uit te breiden naar uw wens. 

Mercedes A-Klasse

Vanaf €580 p/mnd*
  • Mercedes-Benz User Experience
  • Spraakgestuurd bedieningssysteem
  • Head-up display
  • PRE-SAFE Sound
  • MULTIBEAM LED
Mercedes A Klasse interieur
Mercedes A Klasse kofferbak
Mercedes A Klasse opladen
Mercedes A Klasse zijkant

Vertrouwen dankzij een oog voor veiligheid

De Mercedes A-Klasse treed op als een extra oog en een waakzame begeleider. Dankzij de moderne veiligheidssystemen waarschuwt de auto u automatisch wanneer u uzelf mogelijk in gevaar brengt. Zo heeft u tijdens de spits, nachtritten of tijdens ritten op onbekende trajecten de touwtjes in handen en wordt u in stressvolle situaties minder belast. Dit maakt dat u een stuk relaxter aankomt op de plaats van bestemming.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Mercedes A-Klasse

Mercedes A Klasse

Sensuele puurheid

De Mercedes A Klasse kent een belijning van sensuele puurheid, volledig volgens de designfilosofie van Mercedes. De auto oogt chique dankzij de puristisch vormgegeven oppervlakten en de opvallende details.
Mercedes A Klasse interieur

Alles draait om de bestuurder

Inzittenden worden volledig omarmd door het interieur van de Mercedes A Klasse. Het aangename 'wrap-effect' treed op dankzij het dashboard, portierbekleding en het middenconsole die vloeiend in elkaar overlopen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Limousine
Vanaf €525 p/mnd*
De Audi A3 Limousine is de premium sedan van Audi in het C-segment. Een strak ontwerp en innovatieve technologieën maken het een populaire zakenauto.
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.