De BMW 1 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

De BMW 1 Serie onderscheidt zich met zijn vooruitstrevende sportiviteit met grote luchtinlaten, het vloeiende silhouet en de nieuw vormgegeven Hofmeisterknik. Ieder detail toont het zakelijk rijplezier dat u van deze sportieve auto kunt wensen. Een BMW 1 Serie leasen is kiezen voor een zakelijke lease auto met een professionele uitstraling.

 

Ergonomisch interieur

Van binnen ziet de BMW 1 Serie er net zo sportief uit als van buiten. De ergonomisch geoptimaliseerde voorzieningen en vernieuwende technologie in de auto bieden u volop rijplezier tijdens lange én korte ritten. De auto toont een open karakter en een echte premium uitstraling.

De BMW 1 Serie
  • Sportief interieur
  • Te bedienen met stemassistent
  • Climate control
  • Caring Car functie die u helpt ontspannen
BMW 1 serie back
BMW 1 serie front
BMW 1 serie interior
BMW 1 serie side

Open de portieren met uw Digital Key

Dankzij de Digital Key hoeft u uw sleutels niet langer mee te nemen wilt u uw auto openen. Met uw 'Digital Key' opent, sluit én start u uw BMW 1 Serie eenvoudig met uw Apple iPhone. De Digital Key kunt u wanneer u de toegang tot uw BMW wilt delen, delen met maximaal vijf personen.


De BMW 1 Serie leasen met persoonlijke service

Kiest u voor DutchLease, dan weet u zeker dat u persoonlijk geholpen wordt. Wij vinden snelle en persoonlijke service zeer belangrijk en dit zien wij terug in onze klantbeoordelingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de BMW 1 Serie en u leaset de BMW 1 Serie voor een scherpe prijs met áltijd persoonlijke service. 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW 1 Serie

BMW 1 Serie interieur image

BMW, ik heb het koud

Met een gesproken commando past de BMW Intelligent Peronal Assistent de temperatuur van uw BMW 1 Serie aan. Ook een mogelijkheid: de BMW Intelligent Personal Assistent commanderen de airconditioning aan te zetten, de ambiance verlichting om te zetten naar een andere kleur of de interieurluchtblower op een andere stand zetten.
BMW 1 Serie leasen

Laat uw BMW voor u zorgen

De BMW 1 Serie beschikt over de programma's 'Vitalize' en 'Relax, van de Caring Car functie van de BMW Intelligent Personal Assistant zodat u fris en ontspannen op uw bestemming aankomt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Operational Lease de Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Audi A3 Sportback DutchLease
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Opel Astra zakelijk leasen
Opel Astra
Vanaf €519 p/mnd*
De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten1 en baanbrekend zuinig zijn.