De BMW 1 Serie zakelijk leasen

De BMW 1 Serie zakelijk leasen? De compacte en sportieve hatchback van BMW is de ideale keuze voor zakelijk gebruik. De auto is stijlvol, sportief en efficiënt en biedt tal van features die de auto uniek maakt. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een leaseprijs op maat.

Zakelijk lease BMW 1 Serie

De BMW 1 Serie heeft een dynamische uitstraling met slanke lijnen en een sportieve voorkant. De auto onderscheidt zich met zijn vooruitstrevende sportiviteit met grote luchtinlaten, het vloeiende silhouet en de nieuw vormgegeven Hofmeister-knik. Ieder detail toont het zakelijk rijplezier dat u van deze sportieve auto kunt wensen. Een BMW 1 Serie leasen is kiezen voor een zakelijke lease auto met een professionele uitstraling.

Ergonomisch interieur

Van binnen ziet de BMW 1 Serie er net zo sportief uit als van buiten. De ergonomisch geoptimaliseerde voorzieningen en vernieuwende technologie in de auto bieden u volop rijplezier tijdens lange én korte ritten. De auto toont een open karakter en een echte premium uitstraling.

BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
  • Sportief interieur
  • Te bedienen met stemassistent
  • Climate control
  • Caring Car functie die u helpt ontspannen
BMW 1 serie back
BMW 1 serie front
BMW 1 serie interior
BMW 1 serie side

Ergonomisch interieur

Van binnen ziet de BMW 1 Serie er net zo sportief uit als van buiten. De ergonomisch geoptimaliseerde voorzieningen en vernieuwende technologie in de auto bieden u volop rijplezier tijdens lange én korte ritten. De auto toont een open karakter en een echte premium uitstraling.

 

Open de portieren met uw Digital Key

Dankzij de Digital Key hoeft u uw sleutels niet langer mee te nemen wilt u uw auto openen. Met uw 'Digital Key' opent, sluit én start u uw BMW 1 Serie eenvoudig met uw Apple iPhone. De Digital Key kunt u wanneer u de toegang tot uw BMW wilt delen, delen met maximaal vijf personen.

 

BMW 1 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de BMW 1 Serie.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de BMW 1 Serie

BMW 1 Serie interieur image

BMW, ik heb het koud

Met een gesproken commando past de BMW Intelligent Peronal Assistent de temperatuur van uw BMW 1 Serie aan. Ook een mogelijkheid: de BMW Intelligent Personal Assistent commanderen de airconditioning aan te zetten, de ambiance verlichting om te zetten naar een andere kleur of de interieurluchtblower op een andere stand zetten.
BMW 1 Serie leasen

Laat uw BMW voor u zorgen

De BMW 1 Serie beschikt over de programma's 'Vitalize' en 'Relax, van de Caring Car functie van de BMW Intelligent Personal Assistant zodat u fris en ontspannen op uw bestemming aankomt.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Opel Astra
Vanaf €519 p/mnd*
De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten1 en baanbrekend zuinig zijn.