De BMW 1 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

Professioneel en zakelijk design

De BMW 1 Serie onderscheidt zich met zijn vooruitstrevende sportiviteit met grote luchtinlaten, het vloeiende silhouet en de nieuw vormgegeven Hofmeisterknik. Ieder detail toont het zakelijk rijplezier dat u van deze sportieve auto kunt wensen. Een BMW 1 Serie leasen is kiezen voor een zakelijke lease auto met een professionele uitstraling.
 

Ergonomisch interieur

Van binnen ziet de BMW 1 Serie er net zo sportief uit als van buiten. De ergonomisch geoptimaliseerde voorzieningen en vernieuwende technologie in de auto bieden u volop rijplezier tijdens lange én korte ritten. De auto toont een open karakter en een echte premium uitstraling.
 

Open de portieren met uw Digital Key

Dankzij de Digital Key hoeft u uw sleutels niet langer mee te nemen wilt u uw auto openen. Met uw 'Digital Key' opent, sluit én start u uw BMW 1 Serie eenvoudig met uw Samsung-smartphone. De Digital Key kunt u wanneer u de toegang tot uw BMW wilt delen, delen met maximaal vijf personen.
 

De BMW 1 Serie leasen met persoonlijke service

Kiest u voor DutchLease, dan weet u zeker dat u persoonlijk geholpen wordt. Wij vinden snelle en persoonlijke service zeer belangrijk en dit zien wij terug in onze klantbeoordelingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de BMW 1 Serie en u leaset de BMW 1 Serie voor een scherpe prijs met áltijd persoonlijke service. 

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000 

Andere leasevorm of looptijd? Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


 


De BMW 1 Serie

  • Sportief interieur
  • Te bedienen met stemassistent
  • Climate control
  • Caring Car functie die u helpt ontspannen

 

De BMW 1 Serie in beeld

De techniek van de BMW 1 Serie

BMW, ik heb het koud

BMW 1 Serie interieur image
Met een gesproken commando past de BMW Intelligent Peronal Assistent de temperatuur van uw BMW 1 Serie aan. Ook een mogelijkheid: de BMW Intelligent Personal Assistent commanderen de airconditioning aan te zetten, de ambiance verlichting om te zetten naar een andere kleur of de interieurluchtblower op een andere stand zetten.

Laat uw BMW voor u zorgen

BMW 1 Serie leasen
De BMW 1 Serie beschikt over de programma's 'Vitalize' en 'Relax, van de Caring Car functie van de BMW Intelligent Personal Assistant zodat u fris en ontspannen op uw bestemming aankomt. 
*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Audi A3 leasen

Audi A3 Sportback

Vanaf €485 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €419 p/mnd
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Zakelijk lease de Renault Clio bij DutchLease

Renault Clio

Vanaf €339 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.