Audi A3 Sportback Plug-in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Audi A3 Sportback zakelijk leasen bij DutchLease

Het design en karakter van de Audi A3 maakt het een representatieve auto voor zakelijk gebruik. De Audi A3 Sportback is voorzien van de nieuwste digitale snufjes en krachtige motoren. U rijdt veilig lange ritten met behulp van het slimme assistentiesysteem dat u waarschuwt wanneer iemand u gaat inhalen of wanneer u in wilt parkeren in een drukke stad. Kies voor de uitvoering van de Audi A3 Sportback die bij u past, en laat DutchLease zorg dragen over het beheer van uw auto. Vraag een vrijblijvende offerte op bij onze leaseadviseurs en accountmanagers, of vraag naar de actuele levertijd van de Audi A3 Sportback.

Digitaal en altijd connected

De Audi A3 Sportback is samen te stellen met 10,1-inch MMI-touchscreen, waarmee u scrollt, swipet en soepel naar allerlei functies klinkt. Alles wat u moet weten over uw Audi verschijnt in het beeldscherm. Met het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound bent u altijd voorzien van goed geluid in uw gehele auto.

 

Sportieve uitstraling met S line-uitrusting

Een hoogglans zwart afgewerkt dashboard bij de S line-uitrusting zorg voor een sportieve uitstraling. De knoppen en het scherm in het middenconsole zijn bewust naar de bestuurder gedraaid, voor beter zicht en gebruiksgemak. Kiest u voor een S tronic-automaat, dan krijgt u in deze uitrusting ook een elektronisch werkende pook.

Matrix-ledkoplampen

Wilt u nét even anders, stel uw Audi A3 Sportback dan samen met Matrix-ledkoplampen. In het donker geven deze lampen licht in een speciaal patroon. De lampen passen zich permanent aan aan de situatie, zo profiteert u optimaal van goed licht en hebben voorbijgangers geen last van fel licht.

De Audi A3 Sportback Plug-in Hybride

  • Zuinig 
  • Audi virtual cockpit
  • MMI Navigatie plus
  • Apple Carplay
  • Full Led verlichting
Audi A3 Sportback zakelijk lease
Audi A3 Sportback lease
Audi A3 Sportback leasen
Audi A3 Sportback velgen

Interieurverlichting aanpassen naar sfeer

De sfeer in uw Audi A3 Sportback beïnvloed u door het licht aan te passen naar uw gemoedstoestand. Kies het pakket met speciaal 'ambient light' en contourverlichting. Met dit pakket heeft u de keuze uit dertig tinten ledlicht, waardoor u op ieder moment van de dag het licht wat bij uw stemming past.

 

De Audi A3 zakelijk leasen bij DutchLease

DutchLease helpt ondernemers ondernemen, door de zorg over hun auto of wagenpark over te nemen. Kies voor een zakelijke lease Audi A3 Sportback via DutchLease, en u ondervindt de service van een vast contactpersoon. Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij onze accountmanagers of leaseadviseurs of informeer naar de actuele levertijd.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback zakelijk leasen bij Dutchlease

De 7-traps S tronic

Snel en eenvoudig schakelen met een versnellingsbak die een dubbele koppeling heeft. Met de optionele 7-traps S tronic wordt dit ook daadwerkelijk gerealiseerd. Hier is namelijk nauwelijks sprake van trekkrachtonderbreking.
Zakelijk lease de Audi A3 Sportback

Audi virtual cockpit

Veilig en vertrouwd de weg op met de optionele Audi virtual cockpit. Een helder beeld met de vertrouwde smartphone-omgeving in het MMI-menu. Minder knoppen en een snelle bestemmingsinvoer zorgen voor optimale efficiency.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 1 Serie leasen bij DutchLease
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Ford Focus
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.
Operational Lease de Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.