Audi A3 Sportback zakelijk lease

De Audi A3 Sportback is een perfecte allrounder voor zakelijke lease. De auto is elegant, sportief en heeft een ruime interieur. Daarnaast is de A3 Sportback Plug-in Hybride zuinig in gebruik. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een leaseprijs op maat.

Audi A3 Hybride met zakelijke lease

De Audi A3 sportback zakelijk leasen en zuinig rijden? Dan kan met de hybride versie van de Audi A3 Sportback. De krachtige e-motor met zijn lithium-ionaccu ondersteunt de 1.4 TFSI-motor op een sportieve manier. De 40-TFSI-e heeft een systeemvermogen van 204 pk, de 45-TFSI-e 245 pk. De elektromotor zorgt voor een vlotte acceleratie vanuit stilstand. Binnen 6,8 seconden zit u al op van 0 naar 100 km/h.

 

Bijtelling Audi A3 Sportback

Wilt u de Audi A3 Sportback meer dan 500 kilometer privé gaan rijden? Dan krijgt u te maken met bijtelling. Het hybride model van de Audi A3 valt onder het bijtellingspercentage van niet-elektrische auto's. Dit percentage is vastgesteld op 22%. Bereken hier de bijtelling van de Audi A3.

Audi A3 Sportback Plug-in Hybride

Vanaf €544 p/mnd*
  • Zuinig 
  • Audi virtual cockpit
  • MMI Navigatie plus
  • Apple Carplay
  • Full Led verlichting
Audi A3 Sportback zakelijk lease
Audi A3 Sportback lease
Audi A3 Sportback leasen
Audi A3 Sportback velgen

Audi A3 zakelijke occasion lease

Bij DutchLease least u niet alleen de nieuwste Audi A3 modellen. Ook bieden wij de Audi A3 Sportback regelmatig aan met occasion lease. Dat betekent voor u: snel wegrijden voor een scherp maandbedrag. Bekijk hier ons aanbod occasions.

 

Digitaal en altijd connected

De Audi A3 Sportback is samen te stellen met 10,1-inch MMI-touchscreen, waarmee u scrollt, swipet en soepel naar allerlei functies klikt. Alles wat u moet weten over uw Audi verschijnt in het beeldscherm. Met het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound bent u altijd voorzien van goed geluid in uw gehele auto.

 

Matrix-ledkoplampen

Wilt u nét even anders, stel uw Audi A3 Sportback dan samen met Matrix-ledkoplampen. In het donker geven deze lampen licht in een speciaal patroon. De lampen passen zich permanent aan aan de situatie, zo profiteert u optimaal van goed licht en hebben voorbijgangers geen last van fel licht.

 

Interieurverlichting aanpassen naar sfeer

De sfeer in uw Audi A3 Sportback beïnvloed u door het licht aan te passen naar uw gemoedstoestand. Kies het pakket met speciaal 'ambient light' en contourverlichting. Met dit pakket heeft u de keuze uit dertig tinten ledlicht, waardoor u op ieder moment van de dag het licht wat bij uw stemming past.

 

De Audi A3 zakelijk leasen bij DutchLease

DutchLease helpt ondernemers ondernemen, door de zorg over hun auto of wagenpark over te nemen. Kies voor een zakelijke lease Audi A3 Sportback via DutchLease, en u ondervindt de service van een vast contactpersoon. Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij onze accountmanagers of leaseadviseurs of informeer naar de actuele levertijd.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Audi A3 Sportback
Audi A3 Sportback zakelijk leasen bij Dutchlease

De 7-traps S tronic

Snel en eenvoudig schakelen met een versnellingsbak die een dubbele koppeling heeft. Met de optionele 7-traps S tronic wordt dit ook daadwerkelijk gerealiseerd. Hier is namelijk nauwelijks sprake van trekkrachtonderbreking.
Zakelijk lease de Audi A3 Sportback

Audi virtual cockpit

Veilig en vertrouwd de weg op met de optionele Audi virtual cockpit. Een helder beeld met de vertrouwde smartphone-omgeving in het MMI-menu. Minder knoppen en een snelle bestemmingsinvoer zorgen voor optimale efficiency.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
MINI 5-deurs
Vanaf €525 p/mnd*
De MINI 5-deurs is even sportief als de klassieke 3-deurs, maar dan nog veelzijdiger. Met ruimte voor 3 personen op de achterbank én hun bagage.
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.