Mercedes CLA zakelijk leasen

Ontdek de Mercedes CLA voor zakelijk leasen. Deze strakke bolide staat synoniem voor een perfecte combinatie van elegantie, sportiviteit en zakelijke uitstraling. Als u besluit voor de Mercedes CLA Coupé als zakelijke leaseauto dan weet u zeker dat u een zakelijke lease auto kiest die een krachtige indruk achterlaat. Het interieur van de CLA Coupé biedt u de luxe zoals u van Mercedes gewend bent.

Uniek design en innovatie

Het opvallende design van de Mercedes CLA Coupé omarmt sportiviteit en functionaliteit wanneer u kiest voor de vierdeurs uitvoering. Dit model lijkt zelfs in stilstand in beweging te zijn door zijn gestroomlijnde vorm. Met zijn elegante silhouet behoort de CLA tot de meest in het oog springende modellen van Mercedes-Benz.

Iconische Diamond Grill

De kenmerkende Diamond Grille van Mercedes straalt pure klasse uit vanaf de voorzijde van de Mercedes CLA Coupé. De langgerekte motorkap die lichtjes naar voren helt, versterkt het visuele statement van deze unieke wagen.

Luxe comfort pakketten

U kunt uw Mercedes CLA Coupé personaliseren met een scala aan comfortpakketten, waaronder het ENERGIZING-pakket. Dit pakket koppelt verschillende comfortsystemen aan elkaar om de bestuurder te revitaliseren. Met de eenvoudige touchscreen bediening kunt u de sfeerverlichting aanpassen, de muziek regelen of zelfs genieten van een ontspannende massagestoel.

 

 

 

Mercedes CLA Coupé

Vanaf €595 p/mnd*
 • MBUX augmented reality voor navigatie
 • Spraakgestuurd bedieningssysteem
 • User Action Prediction
 • Diverse rijprogramma's
 • Diverse comfortuitrustingpakketten
Mercedes CLA Coupé interieur
Mercedes CLA Coupé rood
Mercedes CLA Coupé zilvergrijs
Mercedes CLA Coupé zwart

Mercedes CLA zakelijk leasen en bijtelling

Overweegt u Mercedes CLA zakelijk leasen en denkt u er over de auto ook voor privégebruik in te zetten? Als u privé meer dan 500 kilometer per maand rijdt, bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. De hoogte van de bijtelling hangt verder af van uw fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Wilt u de bijtelling nauwkeurig berekenen? Maak gebruik van onze handige bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn vrijgesteld van bijtelling.

Kies voor Mercedes CLA zakelijk lease bij DutchLease

Wilt u een zakelijke indruk maken zonder in te leveren op comfort en prestaties? Ontdek de mogelijkheden van het leasen van een Mercedes CLA Coupé bij DutchLease. Met de all-in leasevorm Full Operational Lease least u deze bolide 100% zorgeloos.

Of kiest u liever voor flexibiliteit zodat u goed voorbereid bent op de toekomst? Dan kunt u kiezen voor Flex Lease. In beide gevallen regelen wij alles voor u, vanaf de bestelling tot de aflevering van de Mercedes CLA Coupé.

Om het overzichtelijk te maken zetten we al onze services voor u op een rij:

 • Een vast maandbedrag

 • Inclusief wegenbelasting

 • Inclusief reparaties en onderhoud

 • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering voor inzittenden

 • Geen grote initiële investering of aanbetaling vereist

 • Geen zorgen over kosten op de balans, aangezien rente en afschrijving zijn inbegrepen in de leaseprijs

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons onze leaseadviseurs helpen u graag met een advies op maat.

 

 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Mercedes CLA Coupé
Navigatie Mercedes CLA Coupé

MBUX augmented reality voor navigatie

Realiteit en augmented reality worden gekoppeld om grafische navigatie- en verkeersaanwijzingen live in beeld te krijgen. Zo heeft u als bestuurder meer overzicht in complexe verkeerssituaties.
Burmester Mercedes CLA Coupé

Surround sound system van Burmester

Ervaar iedere rit opnieuw het legendarische Burmester-geluid. Dankzij de mogelijkheid tot optimaliseren van het geluid in het voor- en achtercompartiment kunnen ook de meerijders op de achterbank genieten van het legendarische Burmester-geluid.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes GLA
Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
BMW 4 Serie Gran Coupé
Vanaf €844 p/mnd*
De elegante maar sportieve vierdeurs coupé van BMW, met verrassend veel ruimte.