De Mercedes CLA Coupé zakelijk leasen

De Mercedes CLA heeft de vorm van een coupé en is herkenbaar aan zijn soepele lijnen. Kiest u voor de Mercedes CLA Coupé als zakelijke leaseauto, dan weet u zeker dat u een zakelijke lease auto kiest waarmee u voor de dag kunt komen. Het interieur van de CLA Coupé biedt u de luxe zoals u van Mercedes gewend bent.

Uniek design

Het design van de Mercedes CLA Coupé is sportief óf praktisch wanneer u kiest voor vier portieren. Het model is zo vormgegeven, dat zelfs bij stilstand de auto in beweging lijkt te zijn. Dankzij het elegante silhouet behoort de CLA tot een van de meest opvallende modellen van Mercedes-Benz. 


Diamond Grille

De motorkap van de Mercedes CLA Coupé is langgerekt en helt lichtelijk naar voren. De kenmerkende Diamond Grille van Mercedes straalt u van de voorzijde tegemoet.

Mercedes CLA Coupé

Vanaf €595 p/mnd*
  • MBUX augmented reality voor navigatie
  • Spraakgestuurd bedieningssysteem
  • User Action Prediction
  • Diverse rijprogramma's
  • Diverse comfortuitrustingpakketten
Mercedes CLA Coupé interieur
Mercedes CLA Coupé rood
Mercedes CLA Coupé zilvergrijs
Mercedes CLA Coupé zwart

Diverse comfort pakketten

Bij het samenstellen van uw Mercedes CLA Coupé heeft u de keuze uit diverse comfortpakketten. Zo kunt u kiezen voor het ENERGIZING-pakket. Hiermee worden verschillende comfortsystemen aan elkaar gekoppeld om de berijder te revitaliseren. Simpel te starten met touchbediening kan de kleur van de sfeerverlichting worden aangepast, de muziek of kan de massagestoel worden geactiveerd.

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Mercedes CLA Coupé

Navigatie Mercedes CLA Coupé

MBUX augmented reality voor navigatie

Realiteit en augmented reality worden gekoppeld om grafische navigatie- en verkeersaanwijzingen live in beeld te krijgen. Zo heeft u als bestuurder meer overzicht in complexe verkeerssituaties.
Burmester Mercedes CLA Coupé

Surround sound system van Burmester

Ervaar iedere rit opnieuw het legendarische Burmester-geluid. Dankzij de mogelijkheid tot optimaliseren van het geluid in het voor- en achtercompartiment kunnen ook de meerijders op de achterbank genieten van het legendarische Burmester-geluid.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes GLA
Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.